Promotional: Prime Insurance

H Prime Insurance ιδρύθηκε το 1999 ως Interlife, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά υψηλού επιπέδου ασφαλιστικών υπηρεσιών μέσα από μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση με υπευθυνότητα και διαχρονική συνέπεια.

Κατάφερε, μέσα σε 15 χρόνια ζωής, να ξεχωρίσει για την προσφορά της προς  την οικονομία και την κοινωνία του τόπου μας, αλλά και να ταυτίσει το όνομά της με τις Ασφάλειες Ζωής, Υγείας καθώς και τις Ασφάλειες Γενικού Κλάδου

Σήμερα, η Prime Insurance συνεχίζει με βαθιά ριζωμένες τις αρχές και αξίες που κουβαλά και που την καθιέρωσαν ως έναν από τους πλέον αξιόπιστους πρωταγωνιστές στα ασφαλιστικά δρώμενα της Κύπρου. Είναι σήμερα η μεγαλύτερη μEικτή ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο, με μερίδιο αγοράς στον Κλάδο Ζωής 7,2% και στους Γενικούς Κλάδους 3,2%.

Η στρατηγική μας έχει ως πρώτιστο άξονα την ορθολογιστική ανάπτυξη των εργασιών μας στην Κύπρο και το εξωτερικό, σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες και συνεργάτες μας, μέσα από τη δημιουργία εργαλείων, συστημάτων και κινήτρων που συνάδουν με τις ανάγκες της εποχής.

Με σύνθημα «Prime: Η Πρώτη Επιλογή», φιλοδοξούμε να είμαστε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών για όλες τους τις ασφαλιστικές ανάγκες.

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Η Prime Insurance δραστηριοποιείται τόσο στην Κλάδο Ζωής όσο και στον Γενικό Κλάδο, με σχέδια Ζωής, Υγείας και Περιουσίας για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

 

ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ:    

Τέσσερα βασικά σχέδια συνδεδεμένα με μονάδες επένδυσης, που καλύπτουν ευρύ φάσμα αναγκών, συνδυάζοντας την ασφαλιστική κάλυψη ζωής και την προστασία με τη δημιουργία κεφαλαίου για έκτακτες ανάγκες, μείωση φορολογίας εισοδήματος, ισόβια κάλυψη ζωής και υγείας, σύνταξη και σπουδές παιδιών.

Τρία βασικά σχέδια Απλών Ασφαλίσεων, τα οποία προσφέρουν οικονομικές λύσεις κάλυψης ζωής και προστασίας, καθώς επίσης και εξειδικευμένες λύσεις δανειοασφαλίσεων.

Στα πιο πάνω σχέδια ζωής μπορούν να προστεθούν συμπληρωματικά ωφελήματα, όπως Ασφάλεια Σοβαρών Ασθενειών, Ασφάλεια Εισοδήματος, Θάνατος από Ατύχημα, Νοσοκομειακό Επίδομα, Θάνατος και Διαρκής Ανικανότητα από Ατύχημα, Μόνιμη Ολική Ανικανότητα, Ιατρικά Έξοδα από Ατύχημα, Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων, Πρόσκαιρη Ολική Ανικανότητα και Ασφάλεια Υγείας MediΣυν.

ΚΛΑΔΟΣ ΥΓΕΙΑΣ:     

MediΣυν (ενδονοσοκομειακή κάλυψη με δυνατότητα ισόβιας διάρκειας), MediFirst (σε συνδυασμό με το MediΣυν για κάλυψη εξωνοσοκομειακών αναγκών) και ΔΙΑΓΝΩ (Δεύτερη Ιατρική Γνωμάτευση), Ασφάλιση Αλλοδαπών.

Το Σύστημα Υγείας MediΣυν διαθέτει:

α.  Γραμμή Υγείας, που με ένα απλό τηλεφώνημα 24 ώρες την ημέρα προσφέρει ενημέρωση, καθοδήγηση και συμβουλές στους ασφαλισμένους.

β.  Πρωτοποριακά ωφελήματα με 16 διαφορετικούς συνδυασμούς παροχών, ούτως ώστε να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των ασφαλισμένων.

γ.  Τη δυνατότητα εξασφάλισης Δεύτερης Ιατρικής Γνωμάτευσης από κορυφαία ιατρικά κέντρα του κόσμου.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ:

  • Υποχρεωτικές Ασφαλίσεις
  • Ασφαλίσεις Περιουσίας
  • Ασφαλίσεις Ευθύνης

 

Τα προϊόντα της εταιρείας προσφέρονται σε ατομικό ή σε ομαδικό επίπεδο.

 

Διευθυντική Ομάδα

Μιχάλης Μιχαηλίδης, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος

Παναγιώτης Παναγιώτου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Εμπορικός Διευθυντής

Σάββας Αγαπίου, Οικονομικός Διευθυντής

Λένια Σαββίδου, Διευθύντρια Κλάδου Ζωής

Γιαννάκης Πουλλής, Διευθυντής Γενικού Κλάδου

Σταύρος Χαμπή, Διευθυντής Αναλογιστικών Υπηρεσιών


Στοιχεία Επικοινωνίας

Prime Insurance
Διγενή Ακρίτα 55 & Ολυμπίας 1, 1070, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22896000

Φαξ: 22896001

E-mail: info@primeinsurance.eu

Ιστοσελίδα: www.primeinsurance.eu

 

Facts & Figures

o Έτος ίδρυσης - 1999

o Αριθμός προσωπικού

  • Διοικητικό Προσωπικό - 95 εργαζόμενοι
  • Δίκτυο Πωλήσεων
    • 130 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι απευθείας δικτύου
    • 40  Ασφαλιστικοί πράκτορες

o Ετήσια Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα - €59,000,000

  • Κύπρος €39,000,000
  • Ελλάδα €20,000,000

 

o Μερίδια αγοράς (Κύπρος)

  • Κλάδος Ζωής 7,2%
  • Γενικοί Κλάδοι 3,2%.

 

«Η Φερεγγυότητα ΙΙ αποτελεί το νέο πλαίσιο λειτουργίας που θα διέπει τις ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ποιος είναι  ο βαθμός ετοιμότητας της δικής σας εταιρείας απέναντι σε αυτή την πρόκληση και νέα δεδομένα;»

 

Η οδηγία αυτή αποτελεί μια διαφορετική θεώρηση των ασφαλιστικών πρακτικών που ίσχυαν εώς σήμερα και μέσα από αυτή προσβλέπουμε σε πιο φερέγγυες και λειτουργικές ασφαλιστικές εταιρείες. Η Prime, είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί σε βάθος και να εφαρμόσει αρκετές από τις πρακτικές αυτές από το τέλος της προηγούμενης δεκαετίας, αφού το τότε ιδιοκτησιακό καθεστώς είχε ήδη ξεκινήσει την εφαρμογή της εν λόγω οδηγίας.

 Σήμερα, η εταιρεία μας έχοντας ολοκληρώσει ένα μεγάλο κομμάτι των απαιτήσεων, επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση των πρακτικών και συστημάτων αναφοράς, ούτως ώστε να είναι πανέτοιμη να εκμεταλλευτεί την πρόκληση αυτή προς όφελος των πελατών, συνεργατών, υπαλλήλων και μετόχων της.

Δειτε Επισης

Xρυσόστομος Κρητιώτης: Οι τράπεζες εισέρχονται σε μια νέα εποχή
Θ. Στεργίου: Η οργανωσιακή κουλτούρα ξεκινά από την ενσυναίσθηση
Πονοκέφαλος για την Ευρώπη, ενεργειακό κόστος και πληθωρισμός
Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020 στη Lisko Foodstuff Ltd
Γ. Καδής: Να αδράξουμε την ευκαιρία από το περιφερειακό σχέδιο δράσης
Η τουριστική κίνηση και η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Πάφο
Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου για το Blockchain
Δέκα μέτρα για διευκόλυνση και επιτάχυνση του επιχειρείν
Κ. Πετρίδης: Κόμματα καταθέτουν προτάσεις που τορπιλίζουν τα θεμέλια της οικονομίας
Guardian: Έτσι απέκτησε κυπριακό διαβατήριο ο Jho Low