Promotional: G.A.P Vassilopoulos Public LTD

Η  G.A.P. Vassilopoulos Public Ltd, ιδρυμένη το 1964 με 50 γραφεία στην Κύπρο και 2,000 υπό-αντιπροσώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ολλανδία και στο Ισραήλ, απασχολεί πάνω από 1,000 άτομα έμπειρο προσωπικό και λειτουργεί στον χώρο των υπηρεσιών, παρέχοντας διάφορες συναφείς υπηρεσίες κάτω από μια στέγη ως one-stop shop.
Κατά τη διάρκεια της πενηντάχρονης ιστορίας του, ο Όμιλος απέδειξε έμπρακτα ότι είναι ένας προοδευτικός οργανισμός τον οποίον εμπιστεύονται πολλές διεθνούς κύρους εταιρείες μέσω μακρόχρονων συνεργασιών.
Η μοναδικότητα του οργανισμού πηγάζει από το όραμα των ιδρυτών του για την εξυπηρέτηση του εμπορικού κόσμου, προσφέροντας διάφορες συναφείς υπηρεσίες κάτω από μια στέγη τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.
Η ανάπτυξη και η προσθήκη νέων υπηρεσιών αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του ομίλου G.A.P. Vassilopoulos. Παρά την επικρατούσα οικονομική κατάσταση, ο οργανισμός συνεχίζει να αυξάνεται σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας θέσει γερά θεμέλια και διασφαλίζοντας έτσι ένα λαμπρό μέλλον.


Ετήσιος κύκλος εργασιών: €45 εκ.

Σημαντικές διακρίσεις/accreditations

  • ΙnBusiness Award 2013 in the field of Services
  • ISO 9001 : 2008 for Domestic Transportation of Goods 
  • ISO 9001 : 2008 for Logistics 
  • ISO 9001 : 2008 for Naval and Military Operations 
  • ISO 9001 : 2008 for Shipping and Forwarding 
  • ISO 22000 : 2005 for Transport and Distribution of Dry Food and Drinks
  • ISO 9001 : 2008 for Post Distribution and Domestic Courier Services
  • OHSAS 18001 : 2007 for Pick up and/or Receipt, Transport/ Express Transport, Dry Storing and Distribution of goods.
  • AEO Authorised Economic Operator for Customs Compliance, Security and Safety Standards
  • NSF Gold Certificate of Conformity : due diligence standard for Wholesale and distribution

Οι ασφαλιστικές εργασίες

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos αντιπροσωπεύει στην Κύπρο ασφαλιστικούς οργανισμούς που έχουν ως έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Κύπρο υπό το καθεστώς της ‘Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών’ και της ‘Ελεύθερης Εγκατάστασης’. Οι οργανισμοί αυτοί έχουν δεσμευτεί για την πλήρη συμμόρφωσή τους με την Οδηγία Φερεγγυότητα ΙΙ και συνεργάζονται πλήρως με τις τοπικές ρυθμιστικές Αρχές. Ως εκ τούτου οι ασφαλιστικές υπηρεσίες του Ομίλου δεν επηρεάζονται όσον αφορά στην ολιστική διαχείριση των κινδύνων και των κεφαλαιουχικών υποχρεώσεων που απαιτούνται από την Οδηγία.  

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ιδανικές λύσεις με μοναδικό σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρησιακών μονάδων και όχι μόνο, για τους οικονομικούς κινδύνους που παραμονεύουν και απειλούν τη βιωσιμότητά τους.

Οι ασφαλιστικές καλύψεις παρέχονται από ασφαλιστικούς οργανισμούς μεγάλης εμβέλειας και κύρους.

Συγκεκριμένα, στις Ασφαλίσεις Περιουσίας και Ασφαλίσεις Θαλάσσιων Κινδύνων, οι καλύψεις παρέχονται από την αγγλική ασφαλιστική εταιρεία Catlin (UK) και το Catlin Syndicate (2003) at Lloyd’s, το οποίο είναι το μεγαλύτερο συνδικάτο στους Lloyd’s, και το Talbot Lloyd’s Syndicate (1183). Τόσο η Catlin (UK) όσο και το Catlin Syndicate (2003) at Lloyd’s έχουν αξιολογηθεί με ‘Α’ (excellent) και ‘A’ (strong) από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης A.M Best και Standard & Poor’s αντίστοιχα.

Όσον αφορά στις Ασφαλίσεις Πιστώσεων (οφειλετών), οι ασφαλιστικές καλύψεις παρέχονται από την Atradius. Με τη σειρά της έχει αξιολογηθεί από την A.M Best με ‘Α’ (excellent) και ‘Α3’ από τους Moody’s.

Οι Ιατροφαρμακευτικές καλύψεις παρέχονται από την International Medical Group (IMG), η οποία χαίρει υψηλών δεικτών αξιολόγησης από τους A.M Best και Standard & Poor’s με ‘Α’ (excellent) και ‘A’ (strong) αντίστοιχα.   

Το διακριτικό αυτό πλεονέκτημα των αξιολογήσεων που χαίρουν οι προμηθευτές των ασφαλιστικών υπηρεσιών, που ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos αντιπροσωπεύει, πιστοποιεί την οικονομική τους ευρωστία και τη δυνατότητά τους να ανταποκρίνονται στις αξιώσεις του πελατολογίου τους άμεσα και έγκαιρα.

Οι κλάδοι στους οποίους ο Όμιλος δραστηριοποιείται είναι οι ακόλουθοι:

  • Ασφαλίσεις Περιουσίας. Οι Ασφαλίσεις Περιουσίας παρέχουν προστασία της κατοικίας ή της επιχείρησης έναντι ζημιάς ή απώλειας από κατονομαζόμενους στο ασφαλιστήριο κινδύνους όπως: πυρκαγιά, έκρηξη, φυσικούς κινδύνους, κλοπή κτλ. Παρέχει επίσης προστασία σε μια επιχείρηση σε περίπτωση που υποστεί οικονομική ζημιά από ασφαλισμένο κίνδυνο, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά της σε μια διακοπή των εργασιών της.
  • Ασφαλίσεις Γενικής Ευθύνης και Ασφάλιση Προϊόντων. Οι ασφαλίσεις Γενικής Ευθύνης παρέχουν ασφαλιστικές καλύψεις έναντι της νομικής ευθύνης των ασφαλισμένων για πληρωμή αποζημιώσεων σε σχέση με σωματική βλάβη ή/και υλική ζημιά σε περιουσία τρίτων.
  • Ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη. Η Ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη είναι υποχρεωτική δια Νόμου και η ασφαλιστική κάλυψη που προσφέρεται είναι έναντι της νομικής ευθύνης των εργοδοτών για ατύχημα ή επαγγελματική ασθένεια που μπορεί να υποστούν οι εργοδοτούμενοί τους από και κατά τη διάρκεια της απασχόλησής τους.
  • Ασφαλίσεις Θαλάσσιων Κινδύνων. Οι ασφαλίσεις μεταφερόμενων φορτίων παρέχουν ασφαλιστικές καλύψεις έναντι κινδύνων της θάλασσας και εξωτερικών κινδύνων, στους οποίους τα φορτία είναι εκτεθειμένα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους από ένα τόπο σε άλλο.
  • Ασφαλίσεις Μηχανοκίνητων Οχημάτων. Εκτός από την υποχρεωτική δια Νόμου ασφάλιση που κάθε οδηγός μηχανοκίνητου οχήματος οφείλει να έχει έναντι της νομικής του ευθύνης προς τρίτους, ο Όμιλος παρέχει επίσης και περιεκτικές καλύψεις ανάλογα με τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών του.
  • Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων και Ταξιδιού. Παρέχει προστασία από οικονομικές συνέπειες για θάνατο ή σωματική βλάβη που προέρχεται από ατύχημα που είναι αποτέλεσμα τυχαίου, βίαιου και απρόβλεπτου γεγονότος.
  • Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Παρέχεται νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή ασφαλιστική κάλυψη σε άτομα, οικογένειες και υπαλλήλους εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Ασφάλιση Πιστώσεων (Οφειλετών)

Η ασφάλιση αυτή είναι σημαντική για επιχειρηματίες, λόγω του ότι τους παρέχει ασφαλιστική προστασία έναντι ξαφνικής ή απρόβλεπτης επισφάλειας ή αδυναμίας του αγοραστή/πελάτη να εξοφλήσει τις οφειλές του στην καθορισμένη ημερομηνία.               

Διευθυντική ομάδα

Διοικητικό Συμβούλιο

Γιώργος Βασιλόπουλος

Άρης Βασιλόπουλος

Πέτρος Βασιλόπουλος

Σάββας Γαριβαλδινός

Τμήμα Ασφαλειών - Διευθυντική Ομάδα

Γιάννος Σανταμάς

Χριστόδουλος Προεστός

Άντρη Ζαννεττή

Στέλλα Κασσιανίδη

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικά Γραφεία Λευκωσίας

Στροβόλου 20, 2011, Λευκωσία

Τ.κ. 23897, 1687, Λευκωσία - Κύπρος.

Tηλέφωνο: 22710000
Φαξ: 22514081
Ε-mail: info@gapgroup.com
Ιστοσελίδα: www.gapgroup.com

Δειτε Επισης

Στα €91 εκατ. οι κρατικές δαπάνες για την προσφυγική πολιτική
Διγλωσσία κυβέρνησης για νέο επενδυτικό σχέδιο
Julio Tironi: Σε νέα εποχή οι υπηρεσίες δημόσιων συγκοινωνιών
Διπλάσια δωρεάν data στα προγράμματα κινητής Unlimited της PrimeTel
Blue Air: Πτήσεις από €26,84 προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι
Αρχή Λιμένων: Ζητά προσφορές για δύο υποστατικά στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις κατέλαβε ο όμιλος Volkswagen
ΣΟΔΑΠ: Προσφορές για πώληση ακινήτου στα Τσιφλικούδια
Κενά καταστήματα για το Pop-up Festival ζητά ο Δήμος Λευκωσίας
Προγραμματιστές συστημάτων ψάχνει το Τμήμα Φορολογίας