«3 λεπτά» με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου πέτυχε την επέκταση της οικογενειακής εταιρείας GCC Computer στην Αθήνα το Μάρτιο του 2013, σε μια εποχή πολύ δύσκολη για την κυπριακή οικονομία. «Η κίνηση αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από πολλούς ως κίνηση αυτοκτονίας» τονίζει στο  στην εκπομπή «3 λεπτά» και στον κύκλο εκπομπών «Young Managers Series», στην οποία μιλούν στελέχη της νέας γενιάς.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, με χαλαρή διάθεση θυμάται τα παιδικά του χρόνια, τότε που παιδί ακόμα ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικό με την μεγάλη του αγάπη: τον αθλητισμό. «Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, είχα πάντα μεγάλη αγάπη και κλίση προς τον αθλητισμό. Γενικά ο αθλητισμός στην ολότητά του είναι κάτι που με συναρπάζει», λέει.

«Θαυμάζω όλους όσοι έχουν να πουν κάποια καλή ιστορία» σημειώνει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και εξηγεί: «Πρόσφατα διάβαζα για τον διάσημο καλαθοσφαιριστή  Michael Jordan, ο οποίος 15 χρόνια μετά συνεχίζει να πλασάρει το brand – το όνομα του, με αμείωτους ρυθμούς και έχει μπει στο κλειστό κλαμπ των δισεκατομμυριούχων».

Μεταξύ άλλων,  αναφέρεται στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του χαρακτήρα του, μάς λέει τι αυτοκίνητο οδηγά και τι αυτοκίνητο θα ήθελε να έχει, καθώς επίσης και ποιο επαγγελματικό δρόμο θα ακολουθούσε αν ξανάρχιζε την καριέρα του. 

Δειτε Επισης

Στα €91 εκατ. οι κρατικές δαπάνες για την προσφυγική πολιτική
Διγλωσσία κυβέρνησης για νέο επενδυτικό σχέδιο
Julio Tironi: Σε νέα εποχή οι υπηρεσίες δημόσιων συγκοινωνιών
Διπλάσια δωρεάν data στα προγράμματα κινητής Unlimited της PrimeTel
Blue Air: Πτήσεις από €26,84 προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι
Αρχή Λιμένων: Ζητά προσφορές για δύο υποστατικά στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις κατέλαβε ο όμιλος Volkswagen
ΣΟΔΑΠ: Προσφορές για πώληση ακινήτου στα Τσιφλικούδια
Κενά καταστήματα για το Pop-up Festival ζητά ο Δήμος Λευκωσίας
Προγραμματιστές συστημάτων ψάχνει το Τμήμα Φορολογίας