Promotional: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ

Το 1985 μια ομάδα καταξιωμένων ασφαλιστών ενώνει τις δυνάμεις της και ιδρύει την Κεντρική Ασφαλιστική Εταιρεία Λτδ. Το 2015 η Κεντρική Ασφαλιστική συμπληρώνει 30 χρόνια αδιάκοπης και σταθερής παρουσίας στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά και συνεχίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας μία γκάμα σύγχρονων και ευέλικτων προϊόντων, που είναι πάντοτε ανάλογα με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της κοινωνίας.

30 ΧΡΟΝΙΑ
Στη διάρκεια των 30 χρόνων λειτουργίας, αυτό που σηματοδοτεί την επιτυχία της εταιρείας είναι η έμφαση στη δημιουργική δουλειά, η υψηλή ποιότητα παροχών, η προσωπική εξυπηρέτηση, η συνεχής και ποιοτική αναβάθμιση των εργασιών σε όλα τα επίπεδα. Η Κεντρική Ασφαλιστική Εταιρεία έχει κατοχυρώσει το όνομά της σε υπάρχοντες και υποψήφιους πελάτες ως κριτήριο διασφάλισης ποιότητας και σιγουριάς. Αυτά τα τριάντα χρόνια ήταν αφιερωµένα στον πελάτη και την ποιοτική του ασφάλιση.

 

Από το 1985 µέχρι σήµερα έχουν συµβεί πολλά γεγονότα στην ασφαλιστική αγορά. Έχει αλλάξει όλος ο χάρτης, έχει τροποποιηθεί η νοµοθεσία, η εποπτεία, οι συνθήκες, τα προϊόντα, η τεχνολογία. Είναι μια νέα ασφαλιστική αγορά, µέσα σε ένα τελείως διαφορετικό οικονοµικό και επιχειρηµατικό περιβάλλον. Η Κεντρική Ασφαλιστική, όµως, παρέµεινε, αναπτύχθηκε και ατενίζει με αισιοδοξία το µέλλον. Κερδίζει το στοίχηµα και κάνει πράξη το όραμα με χαµηλούς τόνους, αλλά ουσιαστική προσφορά, µε συνέχεια και συνέπεια.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η Κεντρική Ασφαλιστική Εταιρεία Λτδ παρέχει στους πελάτες της ειδικά σχεδιασμένα, πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σχεδιασμένες κατάλληλα ώστε να καλύπτουν διαχρονικά τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους, εξασφαλίζοντάς τους καλύτερη ποιότητα ζωής και διαφυλάσοντας όλα όσα θεωρούν σημαντικά.
Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας είτε αυτοί είναι ιδιώτες είτε επιχειρηματίες τη μελέτη, τον σχεδιασμό και τη διαχείριση των ασφαλιστικών τους αναγκών. Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στο να ανακαλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη μας, καθώς και τους κινδύνους που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τροχοπέδη τόσο στον προσωπικό όσο και στον επιχειρηματικό τομέα, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη πορεία του μέσω των κατάλληλων ασφαλιστικών καλύψεων. Οι ασφάλειες που προσφέρει η εταιρεία μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα λύσεων σε όλους τους τομείς της ασφάλισης:
Ασφάλιση Περιουσίας: Υπερασφάλεια για Κατοικίες, Υπερασφάλεια για Επιχειρήσεις, Οχήματα (Φροντίδα ατυχήματος μέσω εγκεκριμένης εταιρείας οδικής βοήθειας), Σκάφη, Θαλάσσιες Μεταφορές, Ηλεκτρονικό - Μηχανολογικό εξοπλισμό.
Ασφάλειες Προστασίας Ζωής: Προσωπικά Ατυχήματα, Νοσοκομειακή - Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη Αλλοδαπών.
Ασφάλειες Ειδικών Κινδύνων: Ομαδικές Ασφαλίσεις, Επαγγελματική Ευθύνη, Ασφάλεια Προϊόντων.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Η Κεντρική Ασφαλιστική Εταιρεία Λτδ διαθέτει ένα δίκτυο συνεργατών που αποτελείται από επαγγελματίες ασφαλιστικούς πράκτορες και συμβούλους και καλύπτει γεωγραφικά όλες τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου με υποκαταστήματα και αντιπροσωπίες σε όλες τις επαρχίες.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Το ανθρώπινο δυναµικό υποστήριξης της εταιρείας αποτελείται από ένα σύνολο 25 ατόµων, το οποίο διακρίνεται για την πολύχρονη εµπειρία του, τον επαγγελµατισµό, την υψηλή τεχνική κατάρτισή του και το οµαδικό πνεύµα.

ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ
Η Κεντρική Ασφαλιστική Εταιρεία Λτδ διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με διεθνούς εμβέλειας αντασφαλιστικές εταιρείες όπως η Swiss Re καθώς και brokers όπως η ΑΟΝ Βenfield και η Guy Carpenter, διασφαλίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα των πελατών της.

ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΙΙ (SOLVENCY II)
Η Κεντρική Ασφαλιστική, όπως και όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες, βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της εφαρμογής του νέου πλαισίου λειτουργίας που θα διέπει τις ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γνωστό ως Φερεγγυότητα ΙΙ. Το κανονιστικό αυτό πλαίσιο καταργεί τις διαφορές μεταξύ των νομοθεσιών των κρατών - μελών όσον αφορά στους κανόνες στους οποίους υπόκεινται οι ασφαλιστικές εταιρείες και θεσπίζει κοινούς κανόνες σχετικά με την εποπτεία τους για την προστασία των ασφαλισμένων.
Η Κεντρική Ασφαλιστική έχει πλήρη γνώση των αναγκών του νέου εποπτικού πλαισίου, έχει τη βούληση και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για να υλοποιήσει με επιτυχία την προσαρμογή στις απαιτήσεις της Οδηγίας «Φερεγγυότητα ΙΙ». Έχει προχωρήσει στην υλοποίηση του νέου πλαισίου λειτουργίας για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς της Οδηγίας. Μέσω της εφαρμογής αυτής διαμορφώνεται μια νέα φιλοσοφία και καθιερώνονται εξειδικευμένες πρακτικές διοίκησης σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων της εταιρείας, παράλληλα με τις τεχνικές οδηγίες και τις χρηματοοικονομικές αναφορές.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ
Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και δυσμενές οικονομικό περιβάλλον η Κεντρική Ασφαλιστική Εταιρεία Λτδ παρακολουθεί προσεκτικά τις αλλαγές που συντελούνται στην ασφαλιστική αγορά και προσαρμόζει τη δραστηριότητά της, με σκοπό την αύξηση της αποδοτικότητας, ώστε να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες και συνεργάτες της, έχοντας άριστη γνώση του αντικειμένου.                                                                     Το ασταθές οικονομικό περιβάλλον που ζούμε δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης της ιδιωτικής ασφάλισης, η οποία προσφέρει σιγουριά και συμβάλλει στην υγιή στήριξη της σύγχρονης κοινωνίας.                                                           Βασικός στόχος της Εταιρείας είναι η συνέχιση της δυναμικής παρουσίας της στον ασφαλιστικό χώρο, υπηρετώντας τις ίδιες σταθερές αξίες. Ακόμα, στοχεύει πάντοτε στην ανάπτυξη πρωτοποριακών ασφαλίσεων, στην ετοιμότητα στον τομέα της εξυπηρέτησης και ασφαλώς στη διασφάλιση των συμφερόντων των ασφαλισμένων. Η οργάνωση, η επικοινωνία, η αξιοποίηση των ιδεών και των σύγχρονων τεχνικών μέσων και η διατήρησή της στα κυπριακά δεδομένα ως μια σταθερή, δημιουργική και πολυδιάστατη Εταιρεία, η οποία εμπνέει σιγουριά στους συνεργάτες, σταθερότητα και εγγύηση στους πελάτες και είναι αναγνωρισμένη στο ευρύ ασφαλιστικό κοινό αποτελεί τη βάση της στρατηγικής της.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Κεντρική Ασφαλιστική Εταιρεία Λτδ
Κεντρικά Γραφεία
Κλήμεντος 33, 1061, Λευκωσία  
T.κ. 25131, 1307, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22745745
Φαξ: 22745746
Ε-mail: info@kentriki.com.cy
ΛΕΜΕΣΟΣ:
Άριστος Χρυσοστόμου Ασφαλιστικοί Πράκτορες Λτδ
Φιλοποιμένος 12, 3075, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 25870252
Φαξ: 25384744
E-mail: arischry@spidernet.com.cy
ΛΑΡΝΑΚΑ: S. Koukounis Insurance Agency & Consultants Ltd
Γ.Αραδιπιώτη & Γρ. Αυξεντίου, Akamia Centre, 6016, Λάρνακα
Τηλέφωνο: 24625177
Φαξ: 24628371
E-mail: koukrent@spidernet.com.cy
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΦΟΥ: Μαρκαντώνιου Βραγαδίνου 9, Κατ 1+2, 8035, Πάφος
Τηλέφωνο: 26821333
Φαξ: 26222491
E-mail:kentriki@cytanet.com.cy

Δειτε Επισης

Xρυσόστομος Κρητιώτης: Οι τράπεζες εισέρχονται σε μια νέα εποχή
Θ. Στεργίου: Η οργανωσιακή κουλτούρα ξεκινά από την ενσυναίσθηση
Πονοκέφαλος για την Ευρώπη, ενεργειακό κόστος και πληθωρισμός
Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020 στη Lisko Foodstuff Ltd
Γ. Καδής: Να αδράξουμε την ευκαιρία από το περιφερειακό σχέδιο δράσης
Η τουριστική κίνηση και η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Πάφο
Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου για το Blockchain
Δέκα μέτρα για διευκόλυνση και επιτάχυνση του επιχειρείν
Κ. Πετρίδης: Κόμματα καταθέτουν προτάσεις που τορπιλίζουν τα θεμέλια της οικονομίας
Guardian: Έτσι απέκτησε κυπριακό διαβατήριο ο Jho Low