«3 λεπτά» με την Σουζάνα Πογιατζή

«Πρώτο μου μέλημα θα ήταν να προωθήσω μεταρρυθμίσεις σε σχέση με την διαφάνεια στον πολιτικό χώρο της Κύπρου αλλά και σε πολιτειακές θέσεις. Φυσικά αυτό μπορεί να είναι και ένα τραγούδι που δεν μπορεί να γραφτεί» λέει η Σουζάνα Πογιατζή, συνέταιρος του ελεγκτικού γραφείου Nexia Poyiadjis, ερωτηθείσα ποια είναι η πρώτη απόφαση που θα λάμβανε, αν ήταν Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για μία μέρα. 

 

Η κ. Πογιατζή ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή του ΙN Business TV «3 λεπτά» και στο κύκλο εκπομπών «Young Managers Series», όπου παρουσιάζουμε στελέχη της νέας γενιάς. 

Παρακολουθήστε σε 3 λεπτά την συνέταιρο στον οίκο Nexia Poyiadjis, να αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα της που πολύ λίγοι γνωρίζουν. 

«Μεγαλύτερο μου πλεονέκτημα είναι το καθαρό μου μυαλό, δηλ. μπορώ να βρω απλές απαντήσεις σε δύσκολα προβλήματα. Στα μειονεκτήματα μου καταγράφω το γεγονός ότι  είμαι πολύ αυστηρός κριτής του εαυτού μου αλλά και των ανθρώπων γύρω μου».  

Παρακολουθήστε επίσης μεταξύ άλλων ποιος είναι ο μέντορας της, την συμβουλή που της έδωσε ο πατέρας της πριν 20 χρόνια, το τελευταίο βιβλίο που διάβασε καθώς και ποιο επαγγελματικό δρόμο θα διάλεγε αν ξανάρχιζε από την αρχή την καριέρα της. 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit