HR The 14th Management & Human Capital Conference

Το φετινό συνέδριο HR The 14th Management & Human Capital Conference που παρουσιάζει η PwC Κύπρου και η IMH, καταπιάνεται με το θέμα των ταλέντων στις επιχειρήσεις. 

Φιλοξενούμενος στο στούντιο του InBusinessNews ο Συνέταιρος, Επικεφαλής ανθρώπινου Δυναμικού της PwC Κύπρου Φίλιππος Σώσειλος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο περιεχόμενο του συνεδρίου.

«Θα παρουσιαστούν στρατηγικές για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να εντοπίζουν τα ταλέντα και πώς να τα διατηρήσουν εντός. Στην εποχή μας, η ανεύρεση ατόμων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά εργασίας αποτελεί ένα επίπονο έργο του ΗR», σχολιάζει ο κ. Σώσειλος.

Κύριος ομιλητής στο συνέδριο θα είναι ο σύμβουλός και ανιχνευτής ταλέντων – όπως τον αποκαλούν, Jon Ingham.

«Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από τον διάσημο ανιχνευτή ταλέντων για το πώς: να προσλάβουν τους πιο ταλαντούχους και να τους κάνουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, πώς να εμπνεύσουν συνεργασία ανάμεσα στην εταιρία και τα ταλέντα καθώς και πώς να ανταμείψουν τα ταλέντα με διάφορους τρόπους».

Το συνέδριο απευθύνεται σε γενικούς διευθυντές και διευθυντές από όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, διευθυντές και στελέχη ανθρώπινου δυναμικού και άλλους επαγγελματίες από τον χώρο, περιλαμβανομένων επαγγελματιών ανάπτυξης, εκπαίδευσης, εργασιακών σχέσεων, συμβούλων επιχειρήσεων και ανθρώπινου κεφαλαίου.

Οργάνωση: PwC Κύπρου και ΙΜΗ. Χορηγοί: AKT-ARAGO Cyprus (Supernova), Cablenet, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, George Z. Georgiou, Somersby cider, Transparency International, Unicare Cleaning Services LTD. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και inbusinessnews.com.

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα