Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023

Την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, το Heritage Private School βραβεύτηκε με το βραβείο “Χρυσός Προστάτης του Περιβάλλοντος 2023” από το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης, υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, κας. Αντωνίας Θεοδοσίου.

Τα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία απονέμονται σε οργανισμούς που δίνουν προτεραιότητα κατά τις δραστηριότητες τους στην περιβαλλοντική διαχείριση, υιοθετώντας πρακτικές για τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης.

0599

Ο Διευθυντής, Δρ. Κύπρος Κουρής, παρέλαβε με υπερηφάνεια το βραβείο από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τη Διευθύντρια κα. Ζωή Κουρή, τον κ. Αρτέμιο Παπαγεωργίου και την κα. Claire Curtis. Το Heritage Private School δεσμεύεται να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα και συνεχώς καλλιεργεί μια κουλτούρα βιωσιμότητας όχι μόνο στην εκπαιδευτική, αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα.

Ως εκ τούτου, θα ήθελε να αδράξει την ευκαιρία και να ευχαριστήσει όλους τους μαθητές, το προσωπικό και τους γονείς που συμβάλλουν στις φιλικές προς το περιβάλλον πρωτοβουλίες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά σε προγράμματα που προωθούν την ευαισθητοποίηση και τη δράση σε διάφορα περιβαλλοντικά θέματα, με απότοκο το σχολείο να βραβεύεται κάθε χρόνο με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων Eco- Schools Green Flag Award, ενώ έχει βραβευτεί και με το 11 CY GPP Awards του Υπουργείου Γεωργίας και Περιβάλλοντος, με το Green Office Award από την CYMEPA, με το EMAS (Σύστημα Οικολογικής Διαχείρισης και Οικολογικού Ελέγχου), καθώς και με το ISO14001 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης).

Δειτε Επισης

Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά
ΙδΕΚ: Κουπόνια καινοτομίας-€10.000 ανά επιχείρηση με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους
Σε εξέλιξη το live link στην Αθηένου… Cyta και Super FM γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (pics)
Τo Andrey & Julia Dashin’s Foundation παρουσιάζει το έργο «Reclaimed Waters: A Reflection on Sea Pollution»