Έρευνα Στρατηγικού Σχεδιασμού Προώθησης της Οικονομικής Ανάπτυξης στην Επαρχία Αμμοχώστου

1.    Η «Τουριστική Εμπορική & Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (Τ.Ε.Β.Ε.ΑΜ.) ΛΙΜΙΤΕΔ» (από τούδε και στο εξής: TEBEA)  δέχεται προσφορές για την εκπόνηση μελέτης/έρευνας Στρατηγικού Σχεδιασμού Προώθησης της Οικονομικής Ανάπτυξης στην Επαρχία Αμμοχώστου.

2.    Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχουν νομικά και φυσικά πρόσωπα όπως και κοινοπραξίες, οι οποίοι θα πρέπει να προμηθευτούν τους όρους εντολής- έγγραφα προσφορών από την ΤΕΒΕΑ.*

3.    Ο κάθε προσφοροδότης υποχρεούται να ακολουθήσει πιστά τους όρους εντολής – τεχνικές προδιαγραφές όπως αυτές καθορίστηκαν από την ΤΕΒΕΑ. Διευκρινίζεται ότι  η ΤΕΒΕΑ δεν υποχρεούται να επικυρώσει την προσφορά στον χαμηλότερο προσφοροδότη.


4.    Ο κάθε προσφοροδότης υποχρεούται όπως επισυνάψει στην προσφορά τα σχετικά βιογραφικά όπως αυτά  καταγράφονται στους όρους εντολής-τεχνικές προδιαγραφές μαζί με την μεθοδολογία που πρόκειται να ακολουθηθεί για την εκπόνηση της μελέτης/έρευνας σε κείμενο που δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 2000 λέξεις.  

5.    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην ΤΕΒΕΑ, στα τηλ. 23812412 ή 23812414. Διευκρινίσεις για τους όρους εντολής - τεχνικές προδιαγραφές θα δίδονται στους ενδιαφερόμενους μέχρι την Τρίτη 12 Αυγούστου 2014 και όχι αργότερα της 02:00 μ.μ.

6.    Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου Παραλιμνίου μέχρι την Τρίτη  19 Αυγούστου και όχι αργότερα της 02:00 μ.μ. σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται «Προσφορά για την εκπόνηση μελέτης/έρευνας Στρατηγικού Σχεδιασμού Προώθησης της Οικονομικής Ανάπτυξης στην Επαρχία Αμμοχώστου, ΤΕΒΕΑ Αρ. Προσφοράς 1/2014»

*Διαθέσιμα στοιχεία στην ιστοσελίδα της ΤΕΒΕΑ, www.tebea.com.cy

 

Δειτε Επισης

Στα €91 εκατ. οι κρατικές δαπάνες για την προσφυγική πολιτική
Διγλωσσία κυβέρνησης για νέο επενδυτικό σχέδιο
Julio Tironi: Σε νέα εποχή οι υπηρεσίες δημόσιων συγκοινωνιών
Διπλάσια δωρεάν data στα προγράμματα κινητής Unlimited της PrimeTel
Blue Air: Πτήσεις από €26,84 προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι
Αρχή Λιμένων: Ζητά προσφορές για δύο υποστατικά στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις κατέλαβε ο όμιλος Volkswagen
ΣΟΔΑΠ: Προσφορές για πώληση ακινήτου στα Τσιφλικούδια
Κενά καταστήματα για το Pop-up Festival ζητά ο Δήμος Λευκωσίας
Προγραμματιστές συστημάτων ψάχνει το Τμήμα Φορολογίας