KOUROSS: Iταλικές γεύσεις, καλό κρασί και φινέτσα στη Στασικράτους

Με ένα πάρτι εμπνευσμένο από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνο, το κατάστημα KOUROSS στην Στασικράτους, γιόρτασε την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου έναν χρόνο λειτουργίας στο νέο του χώρο, συνδυάζοντάς το με το όγδοο Stasikratous Street Party.

Σε ένα περιβάλλον που διαμορφώθηκε έτσι ώστε να αποπνέει ιταλική φινέτσα, με γεύσεις και αρώματα εκλεκτών ιταλικών τυριών, αλλαντικών και κρασιών, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος υποδέχθηκαν πελάτες και περαστικούς, σε ένα πάρτι που κράτησε από τις 15:00 έως τις 20:00.

«Ήταν ένα ευχάριστο απόγευμα για όλους μας καθώς δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε έναν χρόνο στο νέο μας χώρο από το μοιραστούμε αυτή τη χαρά με τους πελάτες μας» εξηγεί ο Χρίστος Χρίστου, εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος.

Ο KOUROSS είχε τελέσει πέρσι εγκαίνια στα πλαίσια του Stasikratous Street Party και βλέποντας τη θετική ανταπόκριση του κόσμου δεν χρειάστηκε μεγάλη σκέψη για να συνδυάσει και το event του ενός χρόνου λειτουργίας με αυτή την εκδήλωση.

«Θεωρούμε πολύ σημαντικό οι καταστηματάρχες να δράττονται της ευκαιρίας και να στηρίζουν με παράπλευρες εκδηλώσεις το Stasikratous Street Party το οποίο, όπως έχουμε δει, ενθουσιάζει και αγκαλιάζεται από τον κόσμο» σημειώνει ο Χάρης Χαραλάμπους, έτερος ιδιοκτήτης του KOUROSS Fashions στην Λευκωσία.

Το κατάστημα KOUROSS μετακινήθηκε πριν από δώδεκα μήνες σε ένα νέο, πιο άνετο χώρο στην Στασικράτους, στοχεύοντας σε αναβάθμιση των υπηρεσιών του προς το αγοραστικό κοινό, που αναζητεί κλασσικές ή μοντέρνες γραμμές. Διαθέτοντας φίρμες όμως Hackett, Versace, Verdi, Just Cavalli και Xagon Man το κατάστημα KOUROSS προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών στην ανδρική ένδυση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor