Πού είσαι πρόεδρε;;;;;

Βαδίζουμε σε μονοπάτια που καταρρέουν και διερωτόμαστε πόσοι και ποιοι το έχουν καταλάβει. Διερωτόμαστε επίσης ποιοι είναι αυτοί που εργάζονται με συγκεκριμένο πλάνο και στόχο τα τελευταία εικοσιτετράωρα για να βρουν μια λύση που θα μας επιτρέψει να επαναλειτουργήσουμε. Ο κ. Αναστασιάδης μας υποσχέθηκε πως θα φανεί αντάξιος ηγέτης. Τα προ-εκλογών επιχειρήματα είχαμε δηλώσει πως μας έπειθαν περισσότερο από αυτά των άλλων δύο υποψηφίων. Κάναμε λάθος;;;  Προς το παρόν δεν βλέπουμε καμία έντονη κινητικότητα όπως έπρεπε. Δεν βλέπουμε καν τον κ. Αναστασιάδη. Και σίγουρο είναι πως έχει μπει κι αυτός στη λίστα των αποτυχημένων διαγγελμάτων μετά το απαράδεκτα λιτό διάγγελμα της Κυριακής. Τον εντοπίζουμε από προχτές να μπαίνει και να βγαίνει στη λιμουζίνα στο δρομολόγιο Προεδρικό-Βουλή. Είναι σκυθρωπός.

Εμείς περισσότερο. Και διερωτούμαστε, τι κάνει σε κάθε συνάντηση; Για τι πράγμα μιλάει; Τι οδηγίες έχει δώσει; Και σε ποιους; Ποια είναι η ομάδα που έχει επιληφθεί του εθνικού crisis management και που έχει αναλάβει να εργάζεται και να παράγει πιθανές λύσεις; Ποιο είναι το δεύτερο, τρίτο, τέταρτο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σχέδιο που έχει να προτείνει; Γιατί νιώθουμε πως χαραμίζουμε χρόνο σε ανούσιες συναντήσεις χωρίς ατζέντα και χωρίς σκοπό; Δεν είναι ώρα για brainstorming sessions!

Κατ’ αρχήν γιατί δεν μετέβηκε εκτάκτως στη Ρωσία ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης για να ΙΚΕΤΕΨΕΙ τον κ. Πούτιν να μας βοηθήσει; Και αφού δεν μπορούσε να πάει γιατί έπρεπε να «οργανώσει» τη χώρα εσωτερικά, οι απεσταλμένοι του με τι διαπραγματευτικά χαρτιά πήγαν και τι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προτάσεις; «Privet, πουλάμε μια καταχρεωμένη τράπεζα, πάρτε την και by the way να σας δώσουμε και λίγο γκάζι;»!!!!!!!  Γιατί νιώθουμε πως πήγαμε για δεύτερη φορά ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ για να χειριστούμε τις καταστάσεις; Είμαστε σοβαροί;;;;;;;
Και αν οι μισοί Κύπριοι πολίτες δεν κατάλαβαν ούτε κατανόησαν τι ζητούσαν να καταψηφίσει η βουλή, ο ηγέτης μας που κατάλαβε και που ανέλαβε την ευθύνη να περισώσει το κατακερματισμένο από την προηγούμενη κυβέρνηση κράτος, τι κάνει; Στα αλήθεια όμως, ΤΙ ΚΑΝΕΙ; 

Πρόεδρε, ήθελες να ηγηθείς. Υποσχέθηκες να το κάνεις. ΚΑΝΕ ΤΟ!!!!!

Ή αν δεν σε παίρνει, βρες ανθρώπους που υπάρχουν, λογιστές, δικηγόρους, όποιον μπορείς, όπου και να είναι και βάλε τους να το κάνουν. Τώρα. ΤΩΡΑ.
 

Δειτε Επισης

Ανθρώπινο δικαίωμα η ασφάλεια και υγεία στην εργασία
Το μούδιασμα στην αγορά ακινήτων, η προοπτική και οι προκλήσεις
Εναλλακτικές επενδύσεις και διασπορά χαρτοφυλακίου
H τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει ριζικά το μέλλον του λιανικού εμπορίου
Μετατροπή των προκλήσεων σε ευκαιρίες στην εποχή των αποσυνδεδεμένων πληρωμών
Το Metaverse και το ψηφιακό μάρκετινγκ
Η σημασία της εφαρμογής της εταιρικής διακυβέρνησης και κοινωνικής ευθύνης σε μία εταιρεία
Η χρηματοοικονομική επιμόρφωση ασφαλής δρόμος για οικονομική ευημερία
Η πορεία προς την ενεργειακή αναβάθμιση του κυπριακού real estate
Οι βραχυχρόνιες μισθώσεις και η συνεισφορά τους στον στόχο για βιώσιμη ανάπτυξη