Η μηχανή U αποτελεί το τελευταίο επίτευγμα της Nespresso

Στις 7 Νοεμβρίου, σε μια εκδήλωση με όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του καφέ Nespresso, παρουσιάστηκε και η νέα μηχανή U, με ακόμη πιο λειτουργεί με ακόμη πιο εξελιγμένη τεχνολογία. "Η ιστορία της Nespresso ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια, με μια απλή αλλά επαναστατική ιδέα: να επιτρέπει σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει το τέλειο φλιτζάνι του espresso στο σπίτι. Σήμερα, αυτή η ιδέα αγγίζει ακόμη περισσότερο την απλότητα, το καθαρό design και την εξατομίκευση, για τους λάτρεις του καφέ σε όλο τον κόσμο. Η μηχανή U προσαρμόζεται στον κάθε χρήστη, στις ανάγκες, στις προτιμήσεις και στον τρόπο ζωής του" αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ομίλου Vassos Eliades.

Παράλληλα, σημειώνεται πως:" Με έξυπνο σχεδιασμό, μπορεί να αλλάξει το σχήμα της για να χωρέσει στους σύγχρονους χώρους διαβίωσης, και είναι ευέλικτη σε μικρούς εσωτερικούς χώρου. Με τεχνολογία αιχμής, είναι η απόλυτη μηχανή για όσους αναζητούν την απλότητα, τον καθαρό σχεδιασμό και ψηλής ποιότητας καφέ".

Παρουσιάζοντας τη νέα μηχανή U η εταιρεία αναφέρει: "Με καμπύλες και ευέλικτη μορφή, η U είναι η καφετιέρα που σχεδιάστηκε από τη Nespresso για να προσαρμοστούν σε πολλούς διαφορετικούς τρόπους ζωής. Απομνημονεύει το αγαπημένο σας μέγεθος φλιτζανιού, και ποσότητα καφέ  -Ristretto, Espresso ή Lungo- χωρίς πρέπει να προγραμματίσετε κάθε φορά, ποιό προτιμάτε. Η πρώτη στο είδος της μηχανή,  που έχει μια στρογγυλεμένη, ρυθμιζόμενη αποθήκευση νερού, η οποία μπορεί να μετακινηθεί εύκολα γύρω, σε όποιο σημείο βολεύει, αλλάζοντας σχήμα, ανάλογα με τη διάταξη του χώρου και των αναγκών του χρήστη. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός της αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.  Ζεσταίνεται σε μόλις 25 δευτερόλεπτα, έτσι ο καφές σας αρχίζει αμέσως, τη στιγμή που τοποθετείτε την κάψουλα Nespresso και αβίαστα αρχίζει η διαδικασία εξαγωγής καφέ. Ο σχεδιασμός στο κάτω μέρος,  καθιστά την U ιδανική, για να χωρέσει χαμηλά, μεσαία ή ψηλά δοχεία για τον καφέ σας - ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τη μηχανή σας ανάλογα με τη διάθεσή σας και τον αγαπημένο σας καφέ".

Σημειώνεται παράλληλα πως η U διαθέτει το βέλτιστο ενεργειακό προφίλ για την κατηγορία της. Πάνω από το 30% της κατασκευής της αποτελείται από ανακυκλωμένα υλικά. Μεταφέρεται αυτόματα στη λειτουργία OFF μετά από 9 λεπτά αδράνειας.

"Οι καθαρές γραμμές της U, η ευελιξία της, η ποικιλία χρωματισμών της και η τεχνολογία της,  επιτρέπει στους χρήστες να εκφράσουν το στυλ τους, ενώ συμπληρώνει ιδανικά την εσωτερική διακόσμηση τους, χαρίζοντας τους την απόλυτη και ασύγκριτη απόλαυση του καφέ Nespresso. Για να διευρύνετε τις επιλογές απόλαυσης της Nespresso, από 1/11/12 μέχρι 11/1/13, με οποιαδήποτε αγορά μηχανής Nespresso, προσφέρετε Δωροεπιταγή αξίας €70" τονίζει καταληκτικά η εταιρεία εισαγωγής και ΄πώλησης της σειράς Nespresso.

Tα σημεία πώλησης των προϊόντων Nespresso είναι τα ακόλουθα:
Nespresso Boutique: Στασικράτους 18, Λευκωσία.
Εκθεσιακός Χώρος Nespresso: ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, Λευκωσία
Επιλεγμένοι Συνεργάτες Παγκύπρια

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor