Ο Δρ. Μάριος Γεωργίου αναλαμβάνει Director of MBA στο CIM

Το CIM ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και με σκοπό την διατήρηση της ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει τα τελευταία 44 χρόνια, έχει προχωρήσει στην πρόσληψη του  Δρ. Μάριου Γεωργίου ως «Director of MBA» από 1η Ιουνίου 2022.

Ο Δρ Γεωργίου εργαζόταν σε πολυεθνική εταιρεία για 31 χρόνια σε διάφορες διευθυντικές θέσεις, εστιάζοντας στην ανάπτυξη νέων διεθνών αγορών σε Αφρική και Ανατολική Μεσόγειο. Ταυτόχρονα, τα τελευταία επτά χρόνια δίδασκε, στο MBA του CIM, Strategic Management και Strategic Marketing και επιτηρούσε φοιτητές στην έρευνα και συγγραφή πτυχιακών εργασιών.

Aπέκτησε το διδακτορικό του (DBA) από το πανεπιστήμιο του Gloucestershire (UK), όπου διετέλεσε καθηγητής σε φοιτητές για διδακτορική έρευνα. Η διδακτορική του έρευνα ήταν στο τομέα “Foreign Market Entry”. Πριν από το διδακτορικό του, ο Δρ. Γεωργίου, απέκτησε μεταπτυχικό MBA από το πανεπιστήμιο του Warwick (UK), όπου και συνεχίζει να συμβουλεύει φοιτητές για θέματα καριέρας και σπουδών.

Ο Δρ Γεωργίου, ξεκίνησε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Mancherster Institute of Science and Technology (UMIST) στον     κλάδο των χημικών μηχανικών, όπου μετά από υποτροφία του πανεπιστημίου, συνέχισε σε μεταπτυχιακές σπουδές σε επίπεδο Master και PhD, με έρευνα στο τομέα διύλισης, και στη μεταφορά μάζας και θερμότητας.

Η ομάδα του CIM υπόσχεται την συνέχιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξης των ηγετών του αύριο, καθώς και την προαγωγή της Κύπρου ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. 

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα