Recognyte: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο John Macdonald

Η εταιρεία Recognyte, θυγατρική εταιρεία της Resolute Asset Management, που εξειδικεύεται στην τεχνολογία δεδομένων τεχνητής νοημοσύνης ανακοινώνει τον διορισμό νέου Διευθύνοντα Συμβούλου, θέση που αναλαμβάνει ο κ. John Macdonald.

 

Με έδρα την Κύπρο, η πλατφόρμα Recognyte προσφέρει αξία και αποδοτικότητα στον κύκλο ζωής των ακινήτων, εξυπηρετώντας έτσι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και άλλους ιδιοκτήτες, μεγιστοποιώντας την αξία των ακινήτων τους.

 

Με την ευφυή διαχείριση δεδομένων (data intelligence) στο χαρτοφυλάκιο και τη διαχείριση ακινήτων, η Recognyte ελαχιστοποιεί την αβεβαιότητα στο σύνολο του κύκλου ζωής των ακινήτων, πετυχαίνοντας μεγιστοποίηση της ανάκτησης, βελτιωμένο NOI και καλύτερη αξιοποίηση ακινήτου. Η τεχνολογία που ανέπτυξε η Recognyte χρησιμοποιείται από την εταιρεία Resolute, τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τις εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων στην Κύπρο για βελτιστοποίηση των δεδομένων τους και ρευστοποίηση των χαρτοφυλακίων τους.

 

  

 

 

Πριν από την ένταξή του στην Recognyte, ο κ. John Macdonald διετέλεσε ηγετικό και συμβουλευτικό στέλεχος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας σε οργανισμούς όπως οι SAP, Algorithmics, IBM και Rockall Technologies.

 

Ο κ. Αλέξης Θωμά, Συνέταιρος και Επικεφαλής Κύπρου της Resolute Asset Management, μητρικής εταιρείας της Recognyte, ανέφερε σχετικά:

 

«Ως σύμβουλοι και διαχειριστές ακινήτων στην Κύπρο με ηγετικό ρόλο στον τομέα, αξιοποιούμε τις δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα Recognyte για την παροχή υπηρεσιών σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και εταιρείες εξαγοράς πιστώσεων στην Κύπρο για βελτιστοποίηση των δεδομένων που αφορούν τα ακίνητα και για διαχείριση της διαδικασίας ρευστοποίησης των χαρτοφυλακίων τους κατά τον κύκλο ζωής των ακινήτων. Έχοντας στο πλευρό μας μια ομάδα προγραμματιστών και αναλυτών που εδρεύει στην Κύπρο, η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιοκτήτες ακινήτων σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, αποτελεί από μόνη της μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία.

 

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Rcognyte, κ. John Macdonald πρόσθεσε:

 

«Η διεθνής βιομηχανία ακινήτων αποτελεί μια από τις εναπομείνασες αγορές με κάθετη ανάπτυξη που προσφέρει κλιμακωτές λύσεις δεδομένων. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι η σωστή αξιοποίηση των αναλύσεων που προκύπτουν από την τεχνητή νοημοσύνη (AI) μπορούν να προσφέρουν σημαντική πληροφόρηση, ενισχύοντας έτσι εταιρείες του κλάδου στο να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό.

 

Η ομάδα της Recognyte έχει αξιοποιήσει την εμπειρία και όλη την πληροφόρηση που κατέχει  για να προσφέρει λύσεις εστιασμένες στον τελικό χρήστη, μεγιστοποιώντας την αξία και την αποδοτικότητα κατά τον κύκλο ζωής των ακινήτων. Η πρωτόγνωρη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI) που διαθέτει η εταιρεία, σε συνδυασμό με την αναπτυσσόμενη ζήτηση στην αγορά, προσδίδει στην Recongyte ένα μεγάλο προβάδισμα ώστε να καθιερωθεί ως ο ηγέτης στον τομέα των ακινήτων. Είμαι  ενθουσιασμένος που έχω ενταχθεί στο δυναμικό της στην παρούσα συγκυρία κατά την οποία εργαζόμαστε για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο».

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα