Farmer’s Fresh: Νέος CEO ο Κωνσταντίνος Ευαγγέλου

H Farmer’s Fresh & Healthy Products Ltd, αναπτυσσόμενη εταιρεία στην βιομηχανία νωπών φρούτων και λαχανικών, ανακοινώνει ότι ο κ. Κωνσταντίνος Ευαγγέλου αναλαμβάνει τη θέση του CEO από τις 5 Μαίου 2021. Mέσα στα πλάνα της για ανάπτυξη τόσο στα παραδοσιακά φρέσκα φρούτα και λαχανικά αλλά και επέκταση σε νέους τομείς, η Farmer’s Fresh προχωρεί σε στελέχωση και ενδυνάμωση του οργανισμού της.

Μέσα απο τα νέα του καθήκοντα, ο κ. Ευαγγέλου καλείται να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Farmer’s Fresh και να διοικήσει την λειτουργία της εταιρείας σε υφιστάμενους και νέους τομείς δραστηριότητας. Ο κ. Ευαγέλλου έχει 20 ετή πετυχημένη σταδιοδρομία σε σημαντικούς οργανισμούς της Κύπρου όπως CYTA και JCC ως προϊστάμενος νευραλγικών τμημάτων. Ειδικεύεται σε θέματα πληροφορικής, ασφάλειας και επιχειρησιακών υποδομών. Ο κ. Ευαγγέλου είναι κάτοχος Β.Eng στον τομέα Ηλεκτρολογικής και Ηλεκτρονικής Μηχανικής αλλά και MBA από πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Ο κ. Κούλλης Φυλακτού, Eκτελεστικός Πρόεδρος της Farmer’s Fresh και μέχρι πρόσφατα CEO της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε τον κ. Ευαγγέλου για την εμπιστοσύνη να συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία μαζί μας και για την δέσμευση του στο όραμα της Farmer’s Fresh. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ένταξη του στο δυναμικό της εταιρείας, και θέλουμε να τον καλωσορίσουμε και επίσημα στην ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Ευαγγέλου, με την εξειδικευμένη και πολυετή του πείρα, θα αποτελέσει μια πολύτιμη προσθήκη για την εξέλιξη της Farmer’s Fresh».

Η Farmer’s Fresh & Healthy Products Ltd ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στη βιομηχανία νωπών φρούτων και λαχανικών από το 2014. Αποστολή της εταιρείας είναι να διαθέτει στην αγορά τα γεωργικά προϊόντα των καλλιεργητών και συνεργατών της. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στα περίχωρα της Λάρνακας, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές του νησιού. Έχει αποκλειστική συνεργασία με πιστοποιημένους με Global Gab καλλιεργητές σε Παγκύπρια βάση και είναι διαπιστευμένη με το πιστοποιητικό EN ΙSO 22000:2005 από την TUV Austria.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.farmersfresh.eu ή επικοινωνήστε στο email info@farmersfresh.eu

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα