Premium Store: Ο κάθε λάτρης καφέ… είναι διαφορετικός

Το Premium Store, που βρίσκεται στη λεωφόρο Κέννεντυ στη Λευκωσία, ικανοποιεί τους απαιτητικούς λάτρεις του καφέ και όχι μόνο, έχοντας ως φιλοσοφία ότι ο καφές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητά μας και ο κάθε λάτρης του είναι διαφορετικός.

Aκόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας οι προτιμήσεις μπορεί να αλλάξουν. Για τον λόγο αυτό, το Premium Store προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές, μέσω πρωτοποριακών τεχνολογιών, να έχουν το αποτέλεσμα ενός επαγγελματία barista στον χώρο τους.

Το πρωί, μπορεί να επιλέξουν μία μεγάλη κούπα καφέ φίλτρου και το απόγευμα έναν απολαυστικό εσπρέσο από φρεσκοκομμένους κόκκους καφέ. Μπορεί να ξεκινήσουν την ημέρα με έναν καφέ latte ή καπουτσίνο και τις απογευματινές ώρες να με ένα εσπρέσο. Μερικοί, βέβαια, προτιμούν πάντα ένα συγκεκριμένο τύπο ροφήματος.

Το Premium Store διαθέτει μια μεγάλη σειρά από καφετιέρες όλων των τύπων, πάντοτε κορυφαίες μάρκες, για espresso, cappuccino, latte, φίλτρου, ακόμη και για τον παραδοσιακό κυπριακό καφέ. Υπάρχουν ακόμα, premium brands και ποικιλίες καφέ, αξεσουάρ και άλλα συναφή προϊόντα.

Τα Premium Store προτείνουν…

Μηχανές Καφέ Philips-Saego

Όταν επιλέγετε την ιδανική μηχανή καφέ, οι προτιμήσεις σας στα ροφήματα καφέ παίζουν σημαντικό ρόλο. Επίσης, η ευκολία χρήσης της συσκευής είναι ένα βασικό κριτήριο για την επιλογή. Οι μηχανές καφέ Philips συνδυάζουν πάντα άψογη ποιότητα καφέ και μέγιστη ευκολία χρήσης, προσφέροντάς σας την τέλεια εμπειρία καφέ.

Με τις full αυτόματες μηχανές Espresso Saeco ​μπορείτε εύκολα να απολαύσετε καφέ από φρέσκους κόκκους με το πάτημα ενός κουμπιού. Από έναν πλούσιο σε γεύση espresso​ μέχρι έναν γευστικό cappuccino ή latte macchiato με φρέσκο αφρόγαλα. Οι αυθεντικές ιταλικές μηχανές απευθύνονται σε λάτρεις του καφέ που δεν συμβιβάζονται εύκολα.

Μηχανές Καφέ Krups

KRUPS Essential: Για τον αυθεντικό εσπρέσο. 

Μια κομψή αυτόματη μηχανή εσπρέσο που δεν κάνει κανένα συμβιβασμό στις λειτουργίες της. 

Εύκολη στη χρήση χάρη στην εξαιρετικά μεγάλη οθόνη LCD.

• 3 επίπεδα θερμοκρασίας για να εκτιμήσετε την πραγματική γεύση του espresso.

• 3 επίπεδα άλεσης για τέλειο έλεγχο των αρωμάτων και ακροφύσιο ατμού για κρεμώδες cappuccino.

Απολαύστε όλη τη γεύση του απόλυτα ισορροπημένου καφέ και espresso από φρεσκοαλεσμένους κόκκους κατευθείαν στο φλιτζάνι σας. Προετοιμάστε υπέροχο καφέ και espresso εύκολα και γρήγορα, χάρη στην εξαιρετικά μεγάλη διαισθητική οθόνη LCD και αποκτήστε τέλειο έλεγχο και εξατομικευμένα αποτελέσματα μέσω 3 επιπέδων θερμοκρασίας και 3 επιπέδων άλεσης. Επίσης, η λειτουργία Αγαπημένα σας επιτρέπει να καταγράψετε εύκολα τις προτιμώμενες ρυθμίσεις καφέ, για να παρέχετε τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά εύκολα και απλά.

Μηχανές Καφέ De’Longhi

Όταν οι αγαπημένοι σας κόκκοι συναντούν τις αριστοτεχνικές αυτόματες καφετιέρες De’Longhi, οι στιγμές απόλαυσης του καφέ στο σπίτι έχουν τη γεύση της τελειότητας.

Με τις αυτόματες καφετιέρες μπορείτε να ετοιμάζετε όλα τα αγαπημένα σας ροφήματα με ένα απλό πάτημα. Μπορείτε να προσαρμόζετε εύκολα την ένταση, την ποσότητα και τη θερμοκρασία του καφέ σας. Επίσης, μπορείτε να φτιάχνετε τις δικές σας αγαπημένες συνταγές. 

Οι αυτόματες καφετιέρες με άλεση κόκκων καθαρίζονται εύκολα, ακόμα και μετά την παρασκευή ειδικών και περίπλοκων ροφημάτων με γάλα. Καθαρίζονται αυτόματα, ώστε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απολαμβάνετε τα ροφήματά σας.

Μηχανές Καφέ Siemens

Ανακαλύψτε τον κόσμο του καφέ Siemens. Ξεκινήστε δυνατά τη μέρα σας ή τελειώστε τη με χαλαρή διάθεση το βράδυ. Όπως και όποτε προτιμάτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας, με τις πλήρως αυτόματες καφετιέρες EQ, η Siemens προσφέρει το κατάλληλο μοντέλο για την τέλεια απόλαυση.

Μια τέτοια απόλαυση προκύπτει με την αλληλεπίδραση όλων των επιμέρους στοιχείων και είναι το αποτέλεσμα πολυετούς εμπειρίας και ισχυρής αφοσίωσης στην έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη.

Ανακαλύψτε τον τεράστιο κόσμο του καφέ με την πρωτοποριακή εφαρμογή Home Connect. Απλώς χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να συνδεθείτε μέσω Wi-Fi με την καφετιέρα EQ.9 και απολαύστε άνετο έλεγχο από το smartphone ή το tablet σας.

Μάρκες που θα βρείτε στο Premium Store: Philips, Saego, Krups, Delonghi, Siemens, Sage, Nespresso, Bosch, Princess, Illy, Lavazza, Hausbrandt, Segafredo, 24Bottles, Bredemeijer και πολλές άλλες.

Συνεργάτες/Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022