Σήμερα το παγκύπριο συνέδριο μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Πραγματοποιείται το απόγευμα το πολυαναμενόμενο παγκύπριο συνέδριο «Αναπτύσσοντας τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Κύπρο» που στόχο έχει να παρέχει την δυνατότητας στους  συμμετέχοντες να μοιραστούν εμπειρίες και να αναπτύξουν εποικοδομητικό διάλογο για θέματα που αποτελούν την καθημερινή εταιρική τους πρακτική, καθώς επίσης και τις προκλήσεις και τις φιλοδοξίες τους.

Το συνέδριο διοργανώνει η ΙΜΗ με συνεργάτες τους Ελληνική Τράπεζα, Epic και Πανεπιστήμιο Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus), αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να ανανεώνουν σε συνεχή βάση τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής τους.

Διαβάστε ακόμη: 

Κόπηκε το Γιώρκειο, ποια άλλα κτίρια αξιολογεί γι’ αγορά το κράτος

Σερβίρει... ασιατικά η Laiko Cosmos

Super deal στα logistics: Christoudias αναλαμβάνει Unilever

Η συνταγή που θα οδηγήσει τις ΜμΕ στην κορυφή

Το success story επώνυμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Η Ελληνική Τράπεζα δίπλα στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κύπρου

Η Epic στο πλάι των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με ιδανικές λύσεις

Mastering βιώσιμης ανάπτυξης

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευχέρεια να μοιραστούν εμπειρίες και να αναπτύξουν εποικοδομητικό διάλογο με διακεκριμένους επαγγελματίες – ομιλητές, ο καθένας στον τομέα του, για θέματα που αποτελούν την καθημερινή εταιρική τους πρακτική, τις προκλήσεις και τις φιλοδοξίες τους.

Συγκεκριμένα, ο Δρ Φάνος Τεκέλας - Υπεύθυνος Προγράμματος BA (Hons) Business Administration στο  Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus  θα αναλύσει τους κινδύνους και τα ρίσκα τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την επιτυχής ανάπτυξη μιας επιχείρησης, καθώς επίσης και για το πώς ταυτίζεται το κέρδος και το μέγεθος μιας επιχείρησης με την επιτυχία της.

Παραγωγικότητα, ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία δεν επιτυγχάνονται χωρίς την χρήση της τεχνολογίας και την ψηφιακή μεταμόρφωση της επιχείρησης. Ο Μισιέλ Σιεϊπάν, Chief Commercial Officer της Epic θα μιλήσει για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις που προσφέρουν καινούργιες τεχνικές δυνατότητες και επιχειρηματικές ευκαιρίες, καθώς επίσης και για τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχουν οι υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, που μπορούν να συμβάλουν στην ομαλότερη λειτουργία, ταχύτερη ανάπτυξη και απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Branding is everything

Στο άκουσμα και μόνο της έκφρασης branding strategy, πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις πανικοβάλλονται. Δεν πρέπει, όμως, να προκαλεί πανικό η εν λόγω στρατηγική, καθώς το branding δεν είναι τίποτα άλλο από την ιστορική διαδρομή και τα στοιχεία που διαμορφώνουν το DNA της κάθε επιχείρησης, τον σκοπό της, την πορεία της για τα επόμενα χρόνια, την θέση της στην αγορά, την προσωπικότητα, τις αρχές, αξίες, χαρακτηριστικά, στόχους και κουλτούρα, καθώς και την στρατηγική για το πώς όλα αυτά θα επιτευχθούν. Ο Peter Economides, Brand Strategist, θα δώσει πρακτικές οδηγίες και παραδείγματα για το πώς μια επιχείρηση μπορεί να αποτελέσει μια οντότητας με παρόν και μέλλον, προσανατολισμό, προσωπικότητα και έντονα στοιχεία που θα την κάνουν να διαφοροποιηθεί μέσω του branding.

Tα θέλω του σύγχρονου καταναλωτή

Η πανδημία άλλαξε άρδην τις καταναλωτικές συνήθειες και τα θέλω του σύγχρονου καταναλωτή. Ο Βαγγέλης Μόσχος, Country Sales Manager - Coca-Cola HBC, θα παρουσιάσει τις τάσεις του σύγχρονου καταναλωτή και θα αναλύσει τις πρακτικές με τις οποίες δημιουργούνται οι κατάλληλες ομάδες και διαδικασίες πωλήσεων που εξαργυρώνονται σε αύξηση του μεριδίου της αγοράς.

Εξασφάλιση χρηματοδότησης

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, Διευθυντής Κέντρου Επιχειρήσεων της Ελληνικής Τράπεζας θα μιλήσει για τις διαδικασίες και προϋποθέσεις χρηματοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και για το ύψος χρηματοδότησης που μπορεί να προσφέρει μια τράπεζα, ενώ ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, Γενικός Διευθυντής της RTD Talos θα μιλήσει για το πώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν επιχειρηματικές χρηματοδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Διαρθρωτικά Ταμεία ώστε να εξασφαλίσουν ανταγωνιστικότητα και επικράτηση στην αγορά.

Το συνέδριο απευθύνεται προς:

Όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ

Οργανωτής: IMH

Partners: Epic, Ελληνική Τράπεζα, Πανεπιστήμιο Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Περιοδικό GOLD, Πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett