Το success story επώνυμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) αποτελούν απαραίτητη και ζωτικής σημασίας μηχανή δημιουργίας καινοτομίας και θέσεων εργασίας και λαμβάνοντας υπόψη ότι 90% των επιχειρήσεων ανά τον κόσμο είναι ΜμΕ, αντιλαμβανόμαστε την τεράστια συνεισφορά τους στην παγκόσμια οικονομία.

Τα τελευταία χρόνια, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αγωνιούν για την αναβάθμιση της παραγωγικότητάς τους και την ενσωμάτωση καινοτομικών δράσεων, που είναι και οι βασικοί πυλώνες για την ανάπτυξή τους. Η βασική συνεπώς πρόκληση είναι να καταφέρουν να συνδυάσουν την επιβίωσή τους με την προσπάθεια να αναπτυχθούν. Με την προσπάθεια να εντάξουν στην επιχειρηματική τους δράση τις ψηφιακές τεχνολογίες αλλά και τις νέες δεξιότητες, με απώτερο στόχο και σκοπό να ενταχθούν σε κάποια παγκόσμια παραγωγική αλυσίδα, που θα βελτιστοποιήσει την εξωστρέφειά τους και άρα θα ενισχύσει τη θέση τους.

Πώς μπορεί να γίνει άραγε αυτό;

Επώνυμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις αφηγούνται το δικό τους success story ενώπιον του συνεδρίου με τίτλο «Αναπτύσσοντας τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Κύπρο».

O Γιώργος Γαβριήλ Γενικός Διευθυντής του Aphrodite Delights, η Νικολέττα Χαραλάμπους, Managing & Creative Director της ORB Marketing & Communications Boutique, ο Νίκος Χαραλάμπους, Διευθύνων Σύμβουλος της CH. N San Siro Sports & Casual LTD και ο Χρίστος Χριστούδιας, Διευθύνων Σύμβουλος της Christoudias Logistics, συζητούν και ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας τους, τις επιτυχίες τους, τι τους κρατά ξύπνιους το βράδυ και τις σκέψεις τους για το μέλλον.

Παράλληλα, θα αναφερθούν στις πραγματικές προκλήσεις και προοπτικές που υπάρχουν στην αγορά και ποια τα βασικά θέματα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξή των ΜμΕ.

Το συνέδριο απευθύνεται προς:

Όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

 

Οργανωτής: IMH

Partners: Epic, Ελληνική Τράπεζα, Πανεπιστήμιο Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Περιοδικό GOLD, Πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Νέα συνέταιρος της Harris Kyriakides η Γεωργία Αθανασίου
Π. Αναστασίου: Ευκαιρίες για ΜμΕ μέσω της 4η Βιομηχανικής Επανάστασης
Έρευνα: Αποτελεσματική πολιτική ανταγωνισμού-Τι προσδοκούν οι ΜμΕ
Αναγκαία για τη δικαιοσύνη η επιστράτευση της τεχνολογίας
Aeoliki: Η εταιρεία πίσω από την περιβαλλοντική μελέτη του EastMed
Το μέλλον της εργασίας είναι υβριδικό
Η ευκαιρία του ψηφιακού μετασχηματισμού
Epic Business, ένα πραγματικό στήριγμα για τις επιχειρήσεις