Super deal στα logistics: Christoudias αναλαμβάνει Unilever

Σε συνεργασία που δημιουργεί νέα δεδομένα στον τομέα της διανομής και αποθήκευσης, προχώρησαν Christoudias Logistics και Unilever Cyprus.

Η συνεργασία, η οποία άρχισε τον Απρίλιο του 2021, αφορά την αποθήκευση από την Christoudias Logistics των εμπορευμάτων της Unilever, την ετοιμασία παραγγελιών, καθώς και τη διανομή σε όλες τις υπεραγορές και άλλα σημεία πώλησης καταναλωτικών αγαθών στην Κύπρο.

Πάντως, η τεράστιας σημασίας συνεργασία για την Christoudias αποδεικνύει εμπράκτως την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν πολυεθνικές και κυπριακές εταιρείες προς τις υπηρεσίες της.

Διαβάστε ακόμη: 

Μπαίνει και στο Aphrodite Hills o Παπαλέκας

Coffee Berry: Νέα stand alone καταστήματα σε πολυσύχναστες περιοχές

Η Unilever είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες καταναλωτικών αγαθών στον κόσμο. Παράγει και διαθέτει περίπου 400 εμπορικά σήματα σε περισσότερες από 190 χώρες. Καθημερινά 2,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τα προϊόντα της.

Δημοφιλείς μάρκες που ανήκουν στο χαρτοφυλάκιό της είναι: Στην κατηγορία προσωπικής περιποίησης, Dove, Axe, Lux, στην οικιακή φροντίδα οι Comfort, Domestos, Klinex, OMO, στα τρόφιμα οι Knorr, Hellmann’s, Lipton και στα παγωτά οι Magnum, Ben & Jerry’s και Cornetto.

Η Christoudias Logistics δραστηριοποιείται από το 1981 στον τομέα των υπηρεσιών 3PL. Διαθέτει ιδιόκτητους χώρους 16.000 τ.μ. σε Λευκωσία και Λεμεσό, στόλο φορτηγών και καταρτισμένο προσωπικό.

Παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μέσω ολοκληρωμένων και εξατομικευμένων λύσεων, όπως: εκτελωνισμός θαλάσσιου και αεροπορικού φορτίου, υπηρεσίες 3PL με χρήση σύγχρονου συστήματος διαχείρισης αποθέματος (WMS) σε επίπεδο τεμαχίου, κιβωτίου και παλέτας, ηλεκτρονική παραγγελιοληψία μέσω αρχείων, συλλογή-ανασυκευασία προϊόντων, τελωνειακή και ελεύθερη αποθήκευση εμπορευμάτων, υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς (FFW) με τέσσερις συνεργαζόμενες πλατφόρμες στην Ευρώπη και εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, cross-docking και παγκύπρια διανομή σε υπεραγορές και σημεία πώλησης.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»