Infocredit Group: Παρόν στο ετήσιο συνέδριο του ICSA στο Λονδίνο

Η Infocredit Group εκπροσωπήθηκε από τον μάνατζερ της Infocredit Professional Education Κύριο Παναγιώτη Μαρίνου, στο ετήσιο συνέδριο του ICSA που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 10 και 11 Ιουλίου 2018.

Εντός δύο ημερών, με περίπου 50 παρουσιάσεις από 90 ειδικούς, το συνέδριο έθεσε το πλαίσιο συζήτησης σε μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών και προσωπικών ευκαιριών ανάπτυξης. Περισσότεροι από 700 σύνεδροι μοιράστηκαν γνώσεις και εμπειρίες, ενώ εμπνεύστηκαν από επαγγελματίες της διακυβέρνησης μέσα από πραγματικά παραδείγματα της αγοράς.      

Το ετήσιο συνέδριο του ICSA, η κορυφαία εκδήλωση το κλάδου εταιρικής διακυβέρνησης, φέτος εξέτασε τις επιπλοκές από την αναθεώρηση του κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και τη σημασία του για τη λειτουργεία των διοικητικών συμβουλίων. Επίσης το συνέδριο εστίασε τη προσοχή του και σε θέματα κλειδιά όπως τη προετοιμασία των επιχειρήσεων για το BREXIT σε σχέση με την ευημερία και τις ποιοτικές ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Το Ινστιτούτο Διακυβέρνησης ICSA, με πέραν των 125 χρόνων εμπειρίας εργάζεται με ρυθμιστές πολιτικής για να ανεβάσει το επίπεδο διακυβέρνησης, παρέχει πιστοποιήσεις προσόντων, εκπαίδευση και καθοδήγηση σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης.           
 
Η Infocredit Group είναι στρατηγικός εταίρος του ICSA στη Κύπρο και πρωτοπόρος πάροχος εμπορικών και πιστωτικών πληροφοριών. Για περισσότερα από 46 χρόνια παρέχει υψηλής ποιότητας λύσεις που επεκτείνονται από την διαχείριση πιστωτικού κινδύνου μέχρι τη συμμόρφωση με κανονισμούς, ανάκτηση οφειλών, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, εκπαίδευση και καθοδήγηση επιχειρηματικής διακυβέρνησης.  

Αποστολή της Infocredit Professional Education, είναι να παραδίδει άριστης ποιότητας αποτελεσματικές λύσεις εκπαίδευσης σε επιχειρήσεις, καθώς επίσης στην ανάπτυξη ικανοτήτων και γνώσεων για άτομα βελτιώνοντας έτσι τη συνεισφορά τους στους στρατηγικούς στόχους του οργανισμού τους.

Δειτε Επισης

Α. Δημητρίου: Από τους πιο αξιόπιστους οικονομικούς πυλώνες της Κύπρου η ναυτιλία-'Ετοιμη η Βουλή να συμβάλει εποικοδομητικά
Great Sea Interconnector: Ενδιαφέρον και από DFC για συμμετοχή στη διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ
Πλήρες ναυτιλιακό κέντρο η Κύπρος-Τα κίνητρα και τα πλεονεκτήματα του κυπριακού νηολογίου
Ξενάγηση φοιτητών του University of Nicosia στο υπό κατασκευή Palm Beach Hotel & Resort
ΕΚΟ Κύπρου: Εκστρατεία αγάπης για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία
Η Lidl Κύπρου συνεχίζει τη δέσμευσή της για στήριξη του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ ΕΕΝ Κύπρου και DIGINN-Χαιρετίζει το ΚΕΒΕ
AstroBank: Ανοίγει νέο κατάστημα στο Δάλι-Στα πλάνα η κάλυψη κι άλλων περιοχών
Νικόλας Χατζηαβραάμ: Η επιρροή της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες και οι τρεις πολύτιμες συμβουλές
Νίκος Χριστοδουλίδης: Δεν υπάρχει ναυάγιο, υπάρχουν ευθύνες… Γιατί χρειάστηκε να παρέμβω για το τερματικό