Altamira Real Estate: Κενές κατοικίες σε περιζήτητες περιοχές

Νέες οικιστικές προτάσεις παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate, με επτά μοναδικές ετοιμοπαράδοτες κατοικίες να διατίθενται προς πώληση σε δημοφιλείς περιοχές σε όλη την Κύπρο.

Τα ακίνητα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης, είναι κενά και μπορούν να κατοικηθούν αμέσως, είτε από τον αγοραστή είτε από ενοικιαστή, γεγονός που αναδεικνύει τα συγκεκριμένα ακίνητα ιδιαίτερα ελκυστικές επενδυτικές επιλογές. Σημειώνεται ότι οι εν λόγω ετοιμοπαράδοτες κατοικίες προσφέρουν στον αγοραστή τη δυνατότητα να αποφύγει το υψηλό κατασκευαστικό κόστος που παρατηρείται αυτή την περίοδο στην αγορά, αλλά και τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτεί η ανέγερση ενός νέου σπιτιού.

Πρόσθετο πλεονέκτημα και των επτά κατοικιών είναι το γεγονός ότι εξαιρούνται της καταβολής Φ.Π.Α..

Κατοικίες που ξεχωρίζουν

Λίγο έξω από το κέντρο της Λευκωσίας, στην κοινότητα Λυθροδόντα, εντοπίσαμε ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην τιμή των €500.000. Η κατοικία βρίσκεται εντός τριών εφαπτόμενων οικιστικών χωραφιών με συνολικό εμβαδόν 4,572 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό, τέσσερα υπνοδωμάτια, βεράντες και μεγάλο κήπο. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ενοικίαση ή/και για χρήση ως μόνιμη κατοικία, ενώ απευθύνεται κυρίως σε μεγάλες οικογένειες και νεαρά ζευγάρια. 

 

Ως δεύτερη επιλογή, ξεχωρίσαμε κενή κατοικία δύο υπνοδωματίων στην κοινότητα Μενεού της επαρχίας Λάρνακας, Το ακίνητο, που πωλείται στην τιμή των €330.000, βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία και προσφέρει εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και το αεροδρόμιο Λάρνακας. Έχει εμβαδόν καλυμμένων χώρων 115 τ.μ. και βεράντες 58 τ.μ., ενώ εξωτερικά διαθέτει μεγάλη αυλή με κήπο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Η κατοικία αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ζήσουν σε μία ήσυχη και όμορφη περιοχή και είναι κατάλληλη τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για ενοικίαση, αφού μπορεί να ενοικιαστεί μακροπρόθεσμα ή/και βραχυπρόθεσμα, αποφέροντας καλή απόδοση. 

 

 

Στον Δήμο Σωτήρας της επαρχίας Αμμοχώστου, εντοπίσαμε κατοικία με πισίνα στην τιμή των €460.000. Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, τις όμορφες παραλίες της περιοχής και τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας. Πρόκειται για μία περιοχή που αποτελείται από οικιστικά και τουριστικά συγκροτήματα κατοικιών και διαμερισμάτων. Η κατοικία, με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 158 τ.μ. και βεράντες έκτασης 68 τ.μ., αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, ενώ εξωτερικά διαθέτει χώρο στάθμευσης και αυλή με πισίνα.

Επιπρόσθετα, στην κοινότητα Αυγόρου πωλείται κατοικία τριών υπνοδωματίων στην τιμή των €285.000. Το ακίνητο αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία, κουζίνα και τρία υπνοδωμάτια, ενώ είναι ημιτελές γεγονός που επιτρέπει στον αγοραστή να επιλέξει τα τελειώματα και υλικά της επιλογής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατοικία βρίσκεται τοποθετημένη εντός μεγάλου χωραφιού, έκτασης 5,946 τ.μ., το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί για ανέγερση μέχρι και 12 διώροφων κατοικιών, κατόπιν εξασφάλισης σχετικής άδειας.

Στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στην κοινότητα Πισσούρι, το ενδιαφέρον κεντρίζει μεζονέτα δύο υπνοδωματίων η οποία αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος και πωλείται στην τιμή των €110.000. Το ακίνητο διαθέτει πιλοτή με βοηθητικό/αποθηκευτικό χώρο, ντους και καλυμμένο χώρο στάθμευσης, 1ο όροφο με σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία και βεράντες, και 2ο όροφο με δυο υπνοδωμάτια, ντους και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 100 τ.μ. και των βεραντών σε 12 τ.μ.. Η μεζονέτα είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση αφού μπορεί να ενοικιαστεί και να αποφέρει καλή απόδοση. Είναι επίσης ιδανική για ιδιοχρησία ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία.

Στην Πάχνα πωλείται κενή διώροφη κατοικία με πισίνα, στην τιμή των €310.000. Η κατοικία βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού ενώ είναι τοποθετημένη σε οικόπεδο με συνολικό εμβαδόν περί τα 2,293 τ.μ.. Αποτελείται από κουζίνα με τραπεζαρία, καθιστικό, τζάκι, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ εξωτερικά διαθέτει μεγάλη αυλή με πισίνα, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και μηχανοστάσιο. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 120 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 10 τ.μ., ενώ είναι ιδανική για ενοικίαση καθώς και ιδιοχρησία. Το οικόπεδο αποτελεί μοναδική επενδυτική ευκαιρία αφού μπορεί να αξιοποιηθεί για ανέγερση μέχρι και πέντε μεγάλων κατοικιών, κατόπιν εξασφάλισης σχετικής άδειας.

Στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ξεχωρίσαμε επίσης, κατοικία τριών υπνοδωματίων στη δημοφιλή τουριστική περιοχή της Πέγειας στην επαρχία Πάφου. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €400.000, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Πάφου, τις Θαλασσινές Σπηλιές, το Φαράγγι του Άβακα και τη διάσημη παραλία Coral Bay, ενώ ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας αποτελεί το ισχυρό πλεονέκτημά του. Η κατοικία αποτελείται, μεταξύ άλλων, από υπόστεγο με γραφείο, αποθήκη και κλειστό χώρο στάθμευσης, ενώ έχει εσωτερικό εμβαδόν 200 τ.μ.. Είναι ιδανική για ιδιοχρησία ή/και για ενοικίαση αφού μπορεί να ενοικιαστεί μεσοπρόθεσμα καθώς και μακροπρόθεσμα με καλή απόδοση.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Moving Doors: Χρυσάφι το Β2Β στα ακίνητα
Οι μέσες αξίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο του 2024-Η εικόνα για διαμερίσματα, οικίες, οικόπεδα και χωράφια
Εγκαίνια για το Beon Active Office στην Πάφο
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασιών για ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ
Νέα μεικτή ανάπτυξη με διαμερίσματα και γραφεία αποκτά η Λεμεσός
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές