Οι πύργοι δίπλα από τα ξενοδοχεία στη Λεμεσό (pics)

Αρκετά είναι τα ξενοδοχεία που επέλεξαν να αναπτύξουν τις δικές τους οικιστικές μονάδες μέσα σε πολυώροφους πύργους στην επαρχία της Λεμεσού.

Μερικές από αυτές τις αναπτύξεις ολοκληρώθηκαν και βρίσκονται ήδη σε λειτουργία, ενώ άλλες έλαβαν την έγκρισή του από την Περιβαλλοντική Αρχή και είναι υπό εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμα: 

Α. Νεοκλέους: Θα καταργούσα τη μονιμότητα των δημόσιων υπαλλήλων 

Τουρισμός: Επαναπροσανατολισμός προς τη σωστή κατεύθυνση 

Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Όμιλο Ad Board Media 

Νέο μπεργκεράδικο άνοιξε στη Λευκωσία

Το InBusinessNews παρουσιάζει τους πύργους δίπλα από τα ξενοδοχεία της Λεμεσού, με τους περισσότερους από αυτούς να βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. 

  • Amathus Residences

    Το πολυτελές θέρετρο βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, στην περιοχή της Αμαθούντας. Η κατασκευή του Amathus Residences αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2023, ενώ μεγάλος αριθμός των διαμερισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δύο ρετιρέ, έχει ήδη πουληθεί.

Το Amathus Residences θα περιλαμβάνει 18 δωμάτια ξενοδοχείου και 29 πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία χαρακτηρίζονται από κομψότητα και τεχνολογία έξυπνου σπιτιού.

Διαβάστε εδώ: Amathus Residences: Γεμίζει το πολυτελές θέρετρο της Λεμεσού (pics)

Οι κάτοικοι του Amathus Residences θα έχουν άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες πέντε αστέρων και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης. Έχουν επίσης, το προνόμιο της κάρτας Loyalty Scheme που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στο Amathus Beach Hotel και στο Four Seasons Hotel. Η κάρτα προνομίων προσφέρει προτεραιότητα σε εστιατόρια, καφετέριες, σπα και τις εσωτερικές μπουτίκ, γήπεδα τένις, πισίνες  με πρόσθετες εκπτώσεις.

  • The Tower (St Raphael Resort & Marina)

Η ιδιωτική διαμονή συνδυάζεται με τις υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου-θέρετρου στο έργο The Tower που εγκαινιάστηκε το 2020 και βρίσκεται στο πολυτελές St Raphael Resort & Marina, στην περιοχή Πύργου Λεμεσού. Στον πύργο 14 ορόφων, υπάρχουν διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, καθώς και το διώροφο penthouse τεσσάρων υπνοδωματίων στον ενδέκατο και δωδέκατο όροφο.

Τα διαμερίσματα έχουν θέα στη θάλασσα, τους κήπους του St Raphael, την ιδιωτική μαρίνα και την ακτή της Λεμεσού, ενώ ο πύργος συνδέεται με το βραβευμένο θέρετρο και έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Επιπρόσθετα, κάτοικοι του The Tower μπορούν να απολαύσουν τις πολυτελείς υπηρεσίες που διαθέτει ο πύργος, όπως,  γήπεδα τένις, γυμναστήριο, σπα με σάουνα, ατμόλουτρο και τζακούζι, επιχειρηματικό κέντρο, εξωτερικός παιδότοπος, θυρίδες ασφαλείας και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

Σημείο αναφοράς είναι το ταϊλανδέζικο εστιατόριο, Golden Monkey που βρίσκεται στο ισόγειο του πύργου.

Διαβάστε εδώ: Υψηλή γαστρονομία στον πύργο του St Raphael Resort

  • Park Tower (Parklane Resort & Spa)

Έντεκα όροφοι, 19 διαμερίσματα, ένα penthouse και δύο θέσεις στάθμευσης για κάθε κάτοικο συνθέτουν το Park Tower, το οποίο αποτελεί μέρος του πολυτελούς ξενοδοχείου Parklane Resort & Spa.

Πρόκειται για μία περιορισμένη συλλογή από αποκλειστικές υπηρεσίες σε κατοικίες, 350 μέτρα από τη θάλασσα.

  • Four Seasons Residences (Four Seasons)

Το Four Seasons Residences είναι η νεότερη προσθήκη στο ξενοδοχείο Four Seasons. Σε οκτώ ορόφους πάνω από το γνωστό καφέ Colors, αυτές οι υπερπολυτελείς κατοικίες προσφέρουν στους παραθεριστές μια εναλλακτική λύση και, ταυτόχρονα, πλήρη πρόσβαση στις premium παροχές και εξατομικευμένες υπηρεσίες του πεντάστερου ξενοδοχείου.

Σχεδιασμένο για ζευγάρια, οικογένειες ή μεμονωμένους επισκέπτες, κάθε κατοικία διαθέτει ένα ή δύο υπνοδωμάτια, επιπλέον μπάνιο επισκεπτών, σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης, τραπεζαρία και κουζίνα με υπερσύγχρονο εξοπλισμός και μεγάλες βεράντες.

Η πρόσβαση στο Residences του Four Seasons Hotel γίνεται μέσω ασφαλούς ιδιωτικής εισόδου με ρεσεψιόν και 24ωρη ασφάλεια, ενώ οι καθορισμένοι καλυμμένοι χώροι στάθμευσης με πύλη πρόσβασης συμβάλλουν σε μια ασφαλή και άνετη διαμονή.

  • Amara Tower (Amara)

    Το δικό του συγκρότημα κατοικιών απέκτησε και το ξενοδοχείο Amara της Stademos Hotels. Ολόκληρο το κτήριο είχε πωληθεί σε ξένο επενδυτή από το στάδιο της κατασκευής του.

Πρόκειται για δεκαώροφο πύργο που βρίσκεται παραπλεύρως του ξενοδοχείου πέντε αστέρων, τα επίσημα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν πριν από περίπου έναν χρόνο. 

  • Mediterranean Residences (Mediterranean Beach Hotel)

Οι 14 όροφοι του Mediterranean Beach Residence διαθέτουν συνολικά 15 διαμερίσματα διαφόρων μεγεθών, ενώ ο τελευταίος όροφος διαθέτει το δικό του penthouse duplex, με ιδιωτική πισίνα στον τελευταίο όροφο.

Ο πύργος είναι μέλος της Stademos Hotels και οι κάτοικοί του μπορούν να απολαύσουν πλήρη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Mediterranean Beach Hotel.

  • Zaria Resort- Grand Hyatt Limassol

Την έγκριση της Περιβαλλοντικής Αρχής έλαβε τον Ιούνιο του 2021 η ανάπτυξη «ZARIA RESORT - GRAND HYATT LIMASSOL» της Anolia Holdings Limited.

Πρόκειται για ανάπτυξη ξενοδοχειακής και οικιστικής μονάδας στην κοινότητα Πύργου της Λεμεσού.

Διαβάστε εδώ: «Ναι» για Zaria Resort-Grand Hyatt Limassol, αλλά χωρίς πεζόδρομο

Η ξενοδοχειακή μονάδα θα αποτελείται από οκτώ ορόφους και 300 δωμάτια, ενώ η οικιστική ανάπτυξη, αποτελούμενη από 40 διαμερίσματα, από 16 ορόφους (9ος έως 24ος όροφος, με συνολικό ύψος 109 μέτρων).

Τα 40 διαμερίσματα χωρίζονται σε πέντε διαφορετικούς τύπους και συγκεκριμένα, 9 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, 14 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, 16 διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων και ένα penthouse.

Τόσο η ξενοδοχειακή μονάδα όσο και η οικιστική ανάπτυξη διαθέτουν ξεχωριστούς υπόγειους χώρους στάθμευσης. Η ανάπτυξη θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εσωτερική κολυμβητική δεξαμενή, spa, γυμναστήριο, καφετερία, χώρους δεξιώσεων, εστιατόριο.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης