Υψηλή γαστρονομία στον πύργο του St Raphael Resort

Ένα εστιατόριο, το οποίο ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομίας στη Λεμεσό και όχι μόνο, άνοιξε μόλις τις πόρτες του στο The Tower Limassol, τον πύργο του St Raphael Resort & Marina.

Τα επίσημα εγκαίνια του Golden Monkey, του αυθεντικού ταϊλανδέζικου εστιατορίου, το οποίο φέρνει ένα νέο είδος ασιατικής εμπειρίας στο νησί, πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 7 Ιουλίου.
 

Το ολοκαίνουργιο εστιατόριο προσφέρει ένα ταξίδι από την παραδοσιακή και αυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα, σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένη ταϊλανδέζικη αρχιτεκτονική και χειροποίητα έργα τέχνης.

 

Με επικεφαλής τον Ταϊλανδό σεφ Nuntthawut Poungpouw, η ομάδα των ταλαντούχων μάγειρων δημιουργεί πιάτα που δίνουν έμφαση σε ένα υπέροχο σύμπλεγμα διαφορετικών γεύσεων, υφών και χρωμάτων.

 

  

  

  

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα είδη κρέατος, ψαριών, μοναδικές χορτοφαγικές επιλογές, καθώς και δροσερά signature κοκτέιλ.

 

  

  

Γνήσια υλικά, επιλεκτικοί συνδυασμοί γεύσεων και προσεγμένες γεύσεις χαρακτηρίζουν το Golden Monkey.

Το ταϊλανδέζικο εστιατόριο λειτουργεί στο ισόγειο του The Tower Limassol, του πύργου του St Raphael Resort εκτός Τρίτης.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 19:00 - 00:30,
Σάββατο & Κυριακή: 19:00 - 00:30

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι