Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Όμιλο Ad Board Media

InBusinessNews  24/01/2022 07:30
Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Όμιλο Ad Board Media

Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Όμιλο Ad Board Media

InBusinessNews  24/01/2022 07:30

Μια μοναδική και ιδιαίτερα σημαντική διεθνή διάκριση απέσπασε ο Όμιλος Ad Board Media στα ευρωπαϊκά βραβεία των Εuropean Enterprise Awards.  Ο Όμιλος Ad Board Media κέρδισε το βραβείο ‘Most Innovative Specialist OOH Advertising Agency 2021’ , ένα βραβείο εξαιρετικά τιμητικό για τον Όμιλο και για την Κύπρο, επιβραβεύοντας μια καθαρά κυπριακή εταιρεία  σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η διάκριση, σε ευρωπαϊκό επίπεδο ανάμεσα σε κορυφαίες άλλες  ευρωπαϊκές εταιρείες, ήρθε ως επιστέγασμα των προσπαθειών των τελευταίων δύο δεκαετιών 

Ο CEO του Ομίλου, Μιχάλης E Κυριακίδης, σε δηλώσεις του τόνισε:

“Η διάκρισή μας, ως ‘Most Innovative Specialist OOH Advertising Agency 2021’, μας τιμά ιδιαίτερα γιατί βλέπουμε να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες και η ποιότητα των υπηρεσιών μας τα τελευταία χρόνια. Το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού σε αυτά τα βραβεία μας κάνει περισσότερο χαρούμενους για αυτή τη διάκριση σε μία ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Η επιστροφή της επικοινωνίας στα ΟΟΗ άρχισε να δείχνει σημάδια κανονικότητας στη ζωή μας και αυτό μας ικανοποιεί. 

Διαβάστε ακόμα: 

Οι πύργοι δίπλα από τα ξενοδοχεία στη Λεμεσό (pics) 

Α. Νεοκλέους: Θα καταργούσα τη μονιμότητα των δημόσιων υπαλλήλων 

Τουρισμός: Επαναπροσανατολισμός προς τη σωστή κατεύθυνση 

Νέο μπεργκεράδικο άνοιξε στη Λευκωσία

Είναι έκδηλο ότι το 2021 μας δίδαξε πολλά για τον τρόπο σκέψης, έδωσε το έναυσμα για τα μελλοντικά μας πλάνα και σίγουρα κατέδειξε ότι το μοντέλο της διαφήμισης και γενικότερα της επικοινωνίας αλλάζει. Τα brands έχουν γίνει πιο απαιτητικά, αναζητούν νέες, έξυπνες ιδέες και ως ηγέτες στο χώρο των ΟΟΗ οφείλουμε να τις παρέχουμε. Και  θα το πράξουμε. 

Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα – στους ανθρώπους μας - που δουλεύουν άοκνα και στοχοθετημένα, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύονται και τολμούν τη διαφορετικότητα, χρησιμοποιώντας τα διαφημιστικά μας Μέσα. Συνεχίζουμε δυνατά και ταπεινά, με την εισαγωγή νέων καινοτόμων ιδεών στον τομέα των ΟΟΗ μέσα στο 2022."

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας