Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Amathus Residences: Γεμίζει το πολυτελές θέρετρο της Λεμεσού (pics)

Ακόμη μια οικιστική και τουριστική ανάπτυξη προχωρά στην ακτογραμμή της Λεμεσού.

Πρόκειται για το Amathus Residences, η κατασκευή του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2023. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός των διαμερισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δύο ρετιρέ, έχει ήδη πουληθεί.

 

Το πολυτελές θέρετρο που θα κοσμεί το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, βρίσκεται στην περιοχή της Αμαθούντας κοντά στις αρχαίες τοποθεσίες. Απέχει μόλις 9 χλμ. από το ιστορικό κέντρο της πόλης, το μεσαιωνικό κάστρο και το παλιό λιμάνι.

Διαβάστε ακόμη: 

Οι μεγαλομέτοχοι 30+ εταιρειών της Κύπρου 

Τάκης Φειδία: Δυναμικές και ανθεκτικές οι ασφαλιστικές 

Μικρή πολιτεία αναπτύσσει η Gordian στην Πάφο

Το Amathus Residences θα περιλαμβάνει 18 δωμάτια ξενοδοχείου και 29 πολυτελή διαμερίσματα, τα οποία χαρακτηρίζονται από κομψότητα και τεχνολογία έξυπνου σπιτιού.

Όπως έχει προαναφερθεί, μεγάλος αριθμός των διαμερισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δύο ρετιρέ, έχει ήδη πουληθεί.

 

Συγκεκριμένα, το 14όροφο κτήριο περιλαμβάνει:

  • Όροφο αναψυχής

Ο τρίτος όροφος του Amathus Residences είναι αφιερωμένος στην αναψυχή και την κοινωνική δραστηριότητα των ιδιοκτητών. Περιλαμβάνει χώρους σαλονιού και τραπεζαρία, καθώς και εντυπωσιακούς κήπους σε συνδυασμό με υδάτινα στοιχεία που θα επιτρέπουν στους επισκέπτες να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας ταυτόχρονα πανοραμική θέα.

  • Διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου

Τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου βρίσκονται στον έκτο, έβδομο και ενδέκατο όροφο του πολυτελές θερέτρου και περιλαμβάνουν υπνοδωμάτιο, μπάνιο και σαλόνι.

Έχουν όλα σχεδιαστεί για να αγκαλιάζουν την πανοραμική θέα στη θάλασσα.

 

  • Διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων

Τα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων βρίσκονται από τον έκτο μέχρι τον δωδέκατο όροφο και έχουν όλα θέα τη θάλασσα της μεσογείου.

Κάθε διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο ή ντους, ενιαία κουζίνα και σαλόνι και WC επισκεπτών. Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι en-suite.

  • Διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων

Τα διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων βρίσκονται στον έκτο, έβδομο και ενδέκατο όροφο, επίσης με θέα τη θάλασσα.

Τα διαμερίσματα διαθέτουν ιδιωτικό μαρμάρινο μπάνιο και ντους, κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης και κομψούς χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας.

Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι en-suite.

 

  • Διαμερίσματα με ιδιωτική πισίνα

Στον τέταρτο και πέμπτο όροφο του Amathus Residences βρίσκονται τα διαμερίσματα πολυτελείας με θέα την θάλασσα της Μεσογείου. Συγκεκριμένα, υπάρχουν διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με αυτά των δύο υπνοδωματίων να επεκτείνονται στον πέμπτο όροφο.

Κάθε διαμέρισμα αποτελείται από ένα ενιαίο σαλόνι και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι en-suite και όλα τα υπνοδωμάτια έχουν ιδιωτικό μαρμάρινο μπάνιο ή ντους.

 

  • Ρετιρέ

Τα ρετιρέ δύο επιπέδων περιλαμβάνουν μεγάλους εξωτερικούς χώρους σαλονιού και τη δική τους πισίνα, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να απολαύσουν τη θέα στη Μεσόγειο και το ηλιοβασιλέματα του νησιού.

Το κάθε ρετιρέ χωροθετείται στον δέκατο τρίτο και δέκατο τέταρτο όροφο. Στον δέκατο τρίτο όροφο βρίσκεται η ενιαία κουζίνα, η τραπεζαρία και οι χώροι καθιστικού και ο εξωτερικός χώρος σαλονιού με την πισίνα. Ο δέκατος τέταρτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο.

 

Υπηρεσίες πέντε αστέρων

Οι κάτοικοι του Amathus Residences θα έχουν άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες πέντε αστέρων και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης.

Έχουν επίσης, το προνόμιο της κάρτας Loyalty Scheme που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στο Amathus Beach Hotel και στο Four Seasons Hotel.

Η κάρτα προνομίων προσφέρει προτεραιότητα σε εστιατόρια, καφετέριες, σπα και τις εσωτερικές μπουτίκ, γήπεδα τένις, πισίνες  με πρόσθετες εκπτώσεις.

Οι ιδιοκτήτες του έργου

Ιδιοκτήτρια εταιρεία του Amathus Residences είναι η Amathina Luxury Hotels Ltd, με μετόχους τη Muskita Hotels Ltd, την Amathus Public Limited και την Elerfield Holdings Limited.

Διαβάστε εδώ: Amathus Residences: Προχωρά ο πύργος πολυτελών διαμερισμάτων

Η Muskita Hotels Ltd είναι επίσης ο διαχειριστής του Amathus Beach Hotel & Residences και κατέχει το διάσημο Four Seasons Hotel & Residences, του οποίου οι εγκαταστάσεις θα είναι επίσης διαθέσιμες στους αγοραστές του Amathus Residences.

 

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Ηροδότου: Οικονομική ανάπτυξη της Κύπρου μέσω του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»