Altamira: 15+2 νέες κατοικίες από €125.000 (pics)

Oύτε μία, ούτε δύο, αλλά δεκαεπτά νέες κατοικίες ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira.
 
Πρόκειται για 8 κατοικίες στην επαρχία Λάρνακας, 3 στη Λεμεσό και από 2 κατοικίες σε Λευκωσία, Πάφο και ελεύθερη Αμμόχωστο με τιμές που αρχίζουν από €125.000.

Αναλυτικά:
ΠΕΝΤΕ ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ ΔΙΩΡΟΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΕΣ ΤΗΝ ΠΥΛΑ €630.000
 

Πέντε ημιτελείς διώροφες κατοικίες και ένα κενό οικόπεδο, μέρος συγκροτήματος κατοικιών, στην κοινότητα Πύλα, στην Επαρχία Λάρνακας. Βρίσκονται 1600 μέτρα νοτιοδυτικά από το Πανεπιστήμιο Uclan, 1600 μέτρα βόρεια από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αμμοχώστου και 2,5 χλμ βόρεια από τις παραλίες της περιοχής. Πρόκειται για περιοχή οικιστική με καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και στο κέντρο της κοινότητας και την πόλη της Λάρνακας. Σε κοντινή απόσταση προσφέρονται όλων των ειδών οι παροχές όπως υπεραγορές, σχολεία και άλλες ανέσεις.

Οι κατοικίες φέρουν τους αριθμούς 3,6,7,12 και 13. Στην κατοικία με αρ.3 (Θύρα 12) έχει ολοκληρωθεί το τρίτο χέρι σοβά, στις κατοικίες με αρ.6&7 (Θύρα 15&16) το τρίτο χέρι σοβά και μέρος των εξωτερικών επιχρισμάτων και στις κατοικίες 12&13 (Θύρα 3&4) έχει ολοκληρωθεί το τρίτο χέρι σοβά, μέρος των εξωτερικών επιχρισμάτων και τοποθετήθηκαν κεραμικά πατώματα. Το στάδιο κατασκευής που βρίσκονται οι κατοικίες αφήνει το περιθώριο στον αγοραστή να διαμορφώσει τις κατοικίες με βάση την προσωπική του αισθητική. Η κατοικία με αρ.3 έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 150τμ, οι κατοικίες με αρ. 6&7 100τμ η κάθε μία και οι κατοικίες 12&13 165τμ η κάθε μία. Όλες οι κατοικίες είναι διώροφες και οι κατοικίες με αρ.3,12&13 είναι τριών υπνοδωματίων ενώ οι κατοικίες με αρ.7&6 είναι δύο υπνοδωματίων. Στο ισόγειο φέρουν παρόμοια διαρρύθμιση, με κουζίνα καθιστικό και αποχωρητήριο. Οι κατοικίες διαθέτουν επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης και μικρή αυλή στο πίσω μέρος.

Το κενό οικόπεδο έχει εμβαδόν περί τα 565τμ. Οι κατοικίες είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ενώ είναι δυνατόν να ενοικιαστούν είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα και να αποφέρουν εισόδημα ενώ το οικόπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση επιπλέον κατοικιών.


ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ €475.000

Ισόγεια κατοικία σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Παρεκκλησιά της Επαρχίας Λεμεσού, σε απόσταση περί τα 2 χλμ βορειοανατολικά του κέντρου της κοινότητας. Η κατοικία διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού.


Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2007 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/καθιστικό ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία/καθιστικό ως ενιαίο χώρο, τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους) , μπάνιο, γραφείο και πλυσταριό. Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει αυλή, πισίνα, βοηθητικά κτήρια και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 268 τ.μ (περίπου).


Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.


ΔΥΟ ΔΙΩΡΟΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ €440.000

Δύο διώροφες κατοικίες σε μια ελκυστική και δημοφιλή τοποθεσία στον Δήμο Παραλιμνίου στην Επαρχία Αμμοχώστου, σε απόσταση περί τα 280 μέτρα νότια της παραλία Αγίας Τριάδος και περί τα 390 μέτρα βορειοανατολικά της λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο.
Τα ακίνητα είναι ιδανικά τοποθετημένα κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως τράπεζες, εστιατόρια, φούρνους, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, διαθέτουν εξαιρετική πρόσβαση προς τις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Οι κατοικίες αποτελούν μέρος του συγκροτήματος «ASTIPALEA» δυναμικότητας 27 κατοικιών το οποίο ανεγέρθηκε πριν 14 χρόνια περίπου. Βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης. Σημειώνεται ότι οι κατοικίες διαθέτουν ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.
Είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστούν και να αποφέρουν καλό εισόδημα.
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΒΑΒΛΑ €275.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια διατηρητέα ανακαινισμένη κατοικία η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση βόρεια από το κέντρο του χωριού και περίπου 120 μέτρα νοτιοδυτικά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου. Το ακίνητο εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δημόσιο δρόμο (παραδοσιακό πέτρινο δρόμο) με πρόσοψη 33 μέτρα. Είναι κατασκευασμένο με παραδοσιακή πέτρα και έχει αποκατασταθεί πλήρως. Η κατοικία διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο τζάκια, δύο μπάνια και εσωτερική αυλή. Ο κλειστός χώρος της κατοικίας είναι περίπου 185 μ²

 

 

Αρχιτεκτονικά σχέδια και άδειες διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι το ακίνητο διαθέτει ανεξάνλτητο συντελεστή δόμησης ο οποίος μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί είτε να πωληθεί/μεταφερθεί σε άλλο ακίνητο.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ €270.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία με υπόγειο στο Πλατύ Αγλατζιάς, λίγα μόλις μέτρα βόρεια του Γαλλοκυπριακού σχολείου. Πρόκειται για μια περιοχή η οποία παρουσιάζει διαχρονικά υψηλή ζήτηση σε κατοικίες λόγω της εγγύτητάς της σε κάθε είδους υπηρεσίες και παροχές.

Η κατοικία είναι πρόσφατα ανακαινισμένη και είναι ηλικίας περίπου 35 ετών, ενώ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Χαρακτηρίζεται από μεγάλους και άνετους χώρους και αποτελείται από τραπεζαρία με ενιαίο καθιστικό χώρο, κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Ο όροφος αποτελείται από τρία υνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο.

Η κατοικία διαθέτει αυλή και μεγάλο καλυμμένο χώρο στάθμευσης.
Η κατοικία βρίσκεται σε τεμάχιο με εμβαδόν γης περί τα 256 μ².
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ €253.000

Ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων στην Χλώρακα Πάφου. Πρόκειται για κατοικία που έχει ανεγερθεί το 1990 και έχει ανακαινιστεί το 2008. Βρίσκεται στον πυρήνα της κοινότητας, 100 μέτρα νότια από την εκκλησία του χωριού και εφάπτεται του κτηρίου του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και έξοδο σε ακάλυπτη βεράντα, ξεχωριστή κουζίνα με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, αποχωρητήριο με Jacuzzi και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα έχει ενσωματωμένο ντους και αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει αυλή με κήπο, ψησταριά και χώρος στάθμευσης. Αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες με χρήση της ως πρώτη ή παραθεριστική κατοικία. Βρίσκεται πολύ κοντά σε υπηρεσίες όπως υπεραγορές, σχολεία, στάσεις λεωφορείων, αλλά και στο κέντρο της Πάφου. Η κατοικία βρίσκεται μόνο 5 λεπτά μακριά από τις παραλίες της περιοχής αφού απέχει περίπου 1 χλμ. από την θάλασσα. Η κατοικία βρίσκεται σε τεμάχιο με εμβαδόν γης περί τα 566 μ².
 
ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡΙ €252.000

Ημιτελής διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική και ήσυχη περιοχή στον Δήμο Γερίου, Λευκωσία. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 490 μέτρα βόρεια του Δημαρχείου Γερίου και περί τα 340 μέτρα βόρεια του Α΄ Δημοτικού σχολείου Γερίου. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επιφάνεια ενώ εφάπτεται δημόσιου δρόμου κατά μήκος του νοτιοδυτικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 22 μέτρα.
Η κατοικία βρίσκεται στο στάδιο όπου έχει ολοκληρωθεί περί το 45% των εργασιών.

Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια η κατοικία θα αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι-τραπεζαρία, καθιστικό-τραπεζαρία-κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος θα αποτελείται από πλυσταριό, αποχωρητήριο με μπάνιο και τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως en suite). Επιπλέον, θα διαθέτει καλυμμένες βεράντες και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας θα ανέρχεται σε 226 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 16 τ.μ (περίπου), του καλυμμένου χώρου στάθμευσης σε 32 τ.μ (περίπου) και του οικοπέδου σε 597 τ.μ.

Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής δίνει την ευκαιρία στον αγοραστή να διαλέξει τελειώματα της επιλογής του.
 
ΔΥΟ ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΩΔΙΑ €195.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι δύο υπό ανέγερση κατοικίες στην Παλώδια, της επαρχίας Λεμεσού, 900 μέτρα βορειοδυτικά από το κέντρο της κοινότητας και περί το 1 χιλιόμετρο βορειοδυτικά από το ''Μέλαθρον Αγωνιστών Ε.Ο.Κ.Α''. Πρόκειται για μία οικιστική περιοχή με καλές προσβάσεις τόσο στο κέντρο της κοινότητας, όσο και στο κέντρο της επαρχίας Λεμεσού. Σε κοντινή απόσταση προσφέρονται αρκετές υπηρεσίες όπως υπεραγορές, σχολεία και άλλες ανέσεις.

Οι δύο κατοικίες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο κατασκευής τους, γεγονός που αφήνει το περιθώριο στον αγοραστή να διαμορφώσει την κατοικία του με βάση την αισθητική του. Η κατοικία η οποία βρίσκεται στα δυτικά έχει εμβαδόν σκελετού 128 τμ ενώ η κατοικία στα ανατολικά 73 τμ.

Το εμβαδό της γης είναι 648 τ.μ.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ €193.000

Ισόγεια κατοικία στον Δήμο Λιβαδιών της Επαρχίας Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 750 μέτρα βορειοδυτικά του Λυκείου Λιβαδιών και περί τα 660 μέτρα βόρεια του κέντρου του Δήμου ενώ εφάπτεται δημόσιου δρόμου στο βόρειο του σύνορο, με πρόσωπο περί τα 22 μέτρα. Το ακίνητο τοποθετείται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες, καταστήματα κλπ. Επιπρόσθετα, το ακίνητο διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας.

Η κατοικία αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, καθιστικό, 3 υπνοδωμάτια (εκ των οποίων τα δύο με αποχωρητήριο/ντους) και μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει μια βοηθητική οικοδομή και κολυμβητική δεξαμενή. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 193 τ.μ (περίπου), της βοηθητικής οικοδομής σε 20 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 10 τ.μ (περίπου) και οικοπέδου σε 515 τ.μ. Η κατοικία ενοικιάζεται με ικανοποιητικό εισόδημα.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΚΑ €163.000

Διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων στην Κοινότητα Κάθηκας, της Επαρχίας Πάφου. Βρίσκεται κατά μήκος του κύριου συνδετικού δρόμου Στρουμπί - Κάθηκας και 400 μέτρα νοτιοανατολικά από το κέντρο της κοινότητας σε συγκρότημα τεσσάρων κατοικιών με την ονομασία "KATIKA VILLAS". Πρόκειται για κατοικία που έχει ανεγερθεί το 2013 και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.
Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και έξοδο σε ακάλυπτη βεράντα και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο-Jacuzzi. Εξωτερικά υπάρχει αυλή με ψησταριά, πέργολα και χώρος στάθμευσης.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυπληθείς οικογένειες με χρήση της ως πρώτη ή παραθεριστική κατοικία. Βρίσκεται πολύ κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων. Ο Κάθηκας βρίσκεται μόνο 15 λεπτά από την Πέγεια και τις όμορφες παραλίες της περιοχής.  Το ακίνητο κατέχεται.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ €125.000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην ενορία Άγιοι Ανάργυροι του Δήμου Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρα νότια το στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος και περί τα 350 μέτρα βόρεια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και εντός του Κυβερνητικού Συνοικισμού. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις. Η κατοικία στο ισόγειο αποτελείται από ένα καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία, αποθήκη και ντους με αποχωρητήριο ενώ στον όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο με μπάνιο.

Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 120 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 5 τ.μ (περίπου) και του οικοπέδου σε 243 τ.μ.

Να σημειωθεί ότι η κατοικία κατέχεται. 

Δειτε Επισης

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των εργασιών για ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ
Νέα μεικτή ανάπτυξη με διαμερίσματα και γραφεία αποκτά η Λεμεσός
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια