Ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση

InBusinessNews  10/09/2019 09:47
Ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση

Ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση

InBusinessNews  10/09/2019 09:47
Στις 16 Σεπτεμβρίου 2019 προγραμματίζεται η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στο Τμήμα Β του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, το οποίο αφορά το κομμάτι από τη συμβολή της λεωφόρου με την οδό Στέλιου Μαυρομμάτη μέχρι την οδό Κρατίνου. 

RELATED ARTICLESΣημειώνεται ότι οι δύο οδοί παραμένουν στη διάθεση του κοινού για χρήση.
 
Ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επιτρέπεται η διακίνηση οχημάτων, ενώ όλα τα υπόλοιπα τμήματα της λεωφόρου θα είναι ανοικτά για χρήση από το κοινό. Για διευκόλυνση της διακίνησης στην περιοχή προτείνονται οι πιο κάτω εναλλακτικές πορείες:
 
Από τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης, μπορεί να χρησιμοποιείται είτε πορεία μέσω της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη είτε πορεία μέσω της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και στη συνέχεια των οδών Στέλιου Μαυρομμάτη, Ικάρου, Δαιδάλου, Κνωσού και Γλαύκου.
 
Από το κέντρο της πόλης με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού, μπορεί να χρησιμοποιείται  είτε πορεία μέσω της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη είτε πορεία μέσω των οδών Γλαύκου, Άννινου, Δαιδάλου, Ανδρεάδου, Στέλιου Μαυρομμάτη και Κυριάκου Μάτση.
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας