Leptos Coral Seas Villas

Tο “Leptos Coral Seas Villas”, ένα πραγματικά εντυπωσιακό παραλιακό θέρετρο της Leptos Estates στην Πάφο, βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, στην περιοχή του γραφικού Kόλπου των Κοραλλίων , και πολύ κοντά  στα πολυτελή  πεντάστερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, Coral Beach Hotel & Resort και Coral Thalassa του Ομίλου Λεπτός. Στα νότια και σε απόσταση 10 λεπτών με αυτοκίνητο βρίσκεται η κοσμοπολίτικη πόλη της Πάφου και το γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Σε μόλις μερικά λεπτά βρίσκεται η χερσόνησος του Ακάμα,  μια περιοχή με απαράμιλλη φυσική ομορφιά και παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης. Η όλη περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων είναι πολύ δημοφιλής σαν διεθνές θέρετρο, όπου ξένοι αγοραστές και επενδυτές είτε την επιλέγουν να ζουν μόνιμα ή έχουν απλά επενδύσει σε ένα σπίτι για τις ονειρεμένες διακοπές τους. 
 
Το “Coral Seas Villas” κτίζεται σε μια έκταση γης  65.000 τμ, και η όλη ανάπτυξη αποτελείται από 60 πολυτελείς, ανεξάρτητες κατοικίες και επαύλεις, πολλές από αυτές με τη δική τους πισίνα και με άμεση πρόσβαση στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου. Το clubhouse, οι ιδιωτικές πισίνες, οι κήποι, οι μεγάλες βεράντες και αυλές, οι άνετοι  χώροι στάθμευσης μαζί με την ποιότητα της εσωτερικής διακόσμησης, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του έργου, τα οποία κάνουν αυτά τα πολυτελή ακίνητα να είναι μια ακαταμάχητη ευκαιρία για όσους θέλουν μια σίγουρη και προσοδοφόρα αγορά και επένδυση.
 
Το μοναδικό αυτό αναπτυξιακό συγκρότημα χωρίζεται σε μικρές γειτονιές με τις επαύλεις στην κεντρική γειτονιά να απολαμβάνουν μια μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα με χαλαρωτικές ηλιόλουστες βεράντες και όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Το έργο παρέχει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία ζωής, μέσα σε ησυχία και ασφάλεια και με ποιοτικές υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων. Ενισχύει επίσης την εμπειρία του μοντέρνου και ιδανικού τρόπου ζωής με την εύκολη πρόσβαση στις μεγάλες και ποικίλες ανέσεις, ευκολίες και υπηρεσίες της περιοχής.
 
Οι Ηλιόλουστες μέρες με το κρεσέντο των κυμάτων και τα δροσερά βράδια με το φεγγάρι να κολυμπά στη θάλασσα, προσφέρουν το ιδανικό μέρος για χαλάρωση αλλά και μια ατέλειωτη σειρά από δραστηριότητες που περιμένουν να τις απολαύσετε. Τώρα είναι η ώρα για όλους τους αγοραστές και τους επενδυτές του “Coral Seas Villas” να βιώσουν το δικό τους τρόπο ζωής πάνω στο κύμα.
 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας