Με GPS η εξέταση υποψήφιων οδηγών

InBusinessNews  22/02/2021 15:38
Με GPS η εξέταση υποψήφιων οδηγών

Με GPS η εξέταση υποψήφιων οδηγών

InBusinessNews  22/02/2021 15:38

Το Γραφείο Εξετάσεων Οδηγών του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Λευκωσίας στα Λατσιά επισκέφθηκε ο υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, όπου παρακολούθησε και έλεγξε το νέο σύστημα διαχείρισης της εξέτασης υποψηφίων οδηγών του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

karousosgps2

Το νέο αυτό σύστημα χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία και μέσω GPS καταγράφει δεδομένα όπως τη διαδρομή που ακολουθείται κατά την εξέταση, συνολικό χρόνο εξέτασης, μέση ταχύτητα και απόσταση που διανύεται και το χρόνο οδήγησης. 

karousosgps3

Το πιο πάνω σύστημα, το οποίο δεν θα καταγράφει τα προσωπικά δεδομένα του υποψηφίου οδηγού, θα χρησιμοποιείται από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως εργαλείο για την ανάπτυξη ομοιομορφίας στην εξέταση σε όλες τις Επαρχίες της Κύπρου και θα βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας εξέτασης.
 

karousosgps4

karousosgps5

 
Μέσω του εργαλείου αυτού, ο κάθε προϊστάμενος των εξεταστών θα έχει τη δυνατότητα να αναλύει με πραγματικά δεδομένα και στοιχεία, την κάθε εξέταση ή/και σύνολο εξετάσεων με σκοπό μέσα από τη συνεργασία και επικοινωνία με τον εξεταστή να βελτιώνουν τη διαδρομή εξέτασης, τις διαδικασίες και γενικά τον τρόπο που γίνεται η εξέταση σε όλες τις Επαρχίες.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας