Ακαταμάχητος συνδυασμός στυλ και απόδοσης: Η Νέα Γενιά HP ProBook 400 G6, με Windows 10 Pro

  20/12/2019 12:55
Ακαταμάχητος συνδυασμός στυλ και απόδοσης: Η Νέα Γενιά HP ProBook 400 G6, με Windows 10 Pro

Ακαταμάχητος συνδυασμός στυλ και απόδοσης: Η Νέα Γενιά HP ProBook 400 G6, με Windows 10 Pro

  20/12/2019 12:55

Σχεδιασμένη ειδικά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός αυξημένου φόρτου εργασίας, η νέα γενιά notebooks HP ProBook 400 G6 προσφέρει ό,τι χρειάζονται οι σύγχρονες επιχειρήσεις

RELATED ARTICLES


Οικονομία, ισχύς και απόδοση
Κάθε HP ProBook 400 τελευταίας γενιάς διαθέτει όλα τα εχέγγυα ώστε να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους επαγγελματίες, είτε εργάζονται εντός είτε εκτός γραφείου. Σαφώς ελαφρύτερα σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδοχές τους, αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικά σε χτυπήματα και ρίψεις υγρών, τα HP ProBook 400 6G παραμένουν εξοπλισμένα με τους πιο προηγμένους, ισχυρούς και γρήγορους επεξεργαστές Ιntel® Core™ και AMD Ryzen. Η αυξημένη διάρκεια της μπαταρίας ενισχύει περαιτέρω την απόδοση και την παραγωγικότητα. 

Κομψότητα, λειτουργικότητα και στυλ
Με πάχος μικρότερο από 20 χιλιοστά, αλλά πλήρως εφοδιασμένα με full-size θύρες, τα HP ProBook 400 G6 διαθέτουν μια οθόνη με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο που ανοίγει εντυπωσιακά στις 180ο, διευκολύνοντας τη συνεργασία και την κοινή χρήση περιεχομένου. Οι λεπτοδουλεμένες γραμμές, οι ευκρινείς άκρες και το φυσικό ασημί φινίρισμα διασφαλίζουν ένα απαράμιλλο στυλ, ικανοποιώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών που καλούνται να ανταποκριθούν στις καθημερινές προκλήσεις με διαρκή κινητικότητα. Σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα τους χαρακτηριστικά, προσφέρουν αυτοπεποίθηση, σε κάθε στιγμή. 

Ανθεκτικότητα, συνδεσιμότητα και προστασία 
Η εξέλιξη των επιχειρήσεων προϋποθέτει τη χρήση PC με business-class χαρακτηριστικά. H σειρά HP ProBook 400 G6 είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών που θωρακίζουν την ασφάλεια, όπως η χρήση πολλαπλών διαδικασιών ταυτοποίησης (δακτυλικά αποτυπώματα, αναγνώριση προσώπου κ.ά.). Επιπλέον, έχει κατασκευαστεί με εξαιρετικά ανθεκτικό μεταλλικό σκελετό και διαθέτει τις πιο ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας. Η μετάβαση από τους εξωτερικούς χώρους σε περιβάλλον γραφείου είναι εύκολη και γρήγορη, με διπλές οθόνες, full-sized πληκτρολόγιο και πλήρεις προδιαγραφές για docking.  

Windows 10 Pro – Ταυτισμένα με την επιχειρηματικότητα
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να σημειώσουμε ότι όλοι οι υπολογιστές της σειράς HP ProBook 400 G6 διαθέτουν ενσωματωμένα Windows 10 Pro. Πέρα από την αυξημένη ταχύτητα και τη βελτιστοποιημένη ασφάλεια, τα Windows 10 Pro διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να λειτουργούν σε ένα περιβάλλον βγαλμένο από τις καλύτερες στιγμές του μέλλοντος.

Μάθετε περισσότερα στο www.multitech.com.cy/PROBOOK.html

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Multitech στο τηλ 22 711300 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.multitech.com.cy

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας