Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής

Η τεχνητή νοημοσύνη καθορίζει το μέλλον. Από τη δημόσια σφαίρα και τη χάραξη κυβερνητικών πολιτικών, μέχρι την ιδιωτική ζωή των πολιτών και τις επιχειρήσεις.

Οι Οργανισμοί που θέλουν να είναι μπροστά από τις εξελίξεις και να εξυπηρετούν στο μέγιστο τους πελάτες τους, καλούνται να στραφούν προς μια νέα κατεύθυνση σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της γνώσης, συνδυάζοντας με τον βέλτιστο τρόπο τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) και ανθρώπινη εμπειρογνωμοσύνη.

Αυτή η προσέγγιση δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό. Δεσμός, ο οποίος ενισχύει την ικανότητα των επιχειρήσεων και ειδικότερα των CEO να αντιληφθούν, να προβλέψουν και να ανταποκριθούν στις αλλαγές της αγοράς με ευελιξία και ακρίβεια.

Η ΤΝ μπορεί να αναλύσει τεράστιους όγκους δεδομένων μέσα σε λίγο χρόνο, παρέχοντας πολύτιμη καθοδήγηση για ορθή λήψη αποφάσεων.

Από την άλλη, η ανθρώπινη εμπειρογνωμοσύνη παρέχει την κρίσιμη κριτική σκέψη και τον που απαιτείται για να ερμηνεύσει και να εφαρμόσει κανείς αποτελεσματικά τις πληροφορίες που συλλέγει.

Συνεπώς, η αλληλεπίδραση ανάμεσα στην ΤΝ και την ανθρώπινη εμπειρογνωμοσύνη οδηγεί στην καλύτερη δυνατή εκτέλεση των επιχειρησιακών στόχων και στην ώθηση προς ένα περιβάλλον καινοτομίας.

Επομένως, η ΤΝ δεν αντικαθιστά (ούτε και πρέπει) την ανθρώπινη εργασία, αλλά την εμπλουτίζει, προσφέροντας μια νέα διάσταση στη διαχείριση των επιχειρησιακών προκλήσεων.

Η πιο πάνω προσέγγιση είναι το κλειδί για τη μετατροπή των μαζικών δεδομένων σε στρατηγικά περιουσιακά στοιχεία, τη διασφάλιση της ηθικής ενσωμάτωσης της ΤΝ και την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που διασφαλίζει ευελιξία στη λήψη αποφάσεων.

Δεν πρόκειται μόνο για δεδομένα- πρόκειται για το ξεκλείδωμα του δυναμικού της γνώσης, οδηγώντας στην αποδοτικότητα ενός διαρκώς εξελισσόμενου τοπίου.

Ο Janusz Marcinkowski, μας καλεί να ηγηθούμε μαζί αυτής της προσπάθειας και της προσέγγισης που φέρνει…χαμόγελα επιτυχίας. Ο People Experience Domain Leader στην Atos Research Community, Atos SE αποτελεί έναν από τους πολλούς σπουδαίους ομιλητές του 3ου Digital Cyprus Conference 2024 που έρχεται για να αναδείξει το πώς οι Οργανισμοί μπορούν να παράξουν νέα γνώση στον κόσμο της επαυξημένης πραγματικότητας, μέσω του collaborative AI, σε μια παρουσίαση με τίτλο «Architecting knowledge in collaborative AI augmented world».

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας

Ο Janusz Marcinkowski είναι ένας έμπειρος ηγέτης διαχείρισης ΤΠ με πάνω από 20 χρόνια στον κλάδο, έχοντας εργαστεί για παγκόσμιους ηγέτες καινοτομίας όπως η Atos, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η UEFA, η Johnson & Johnson, η Bayer, η Siemens και η ENEL.

Είναι παθιασμένος με την εξυπηρέτηση πελατών παγκόσμιας κλάσης, αξιοποιώντας το θάρρος, τη γνώση και την τεχνολογία. Με επίκεντρο την επιχειρηματική καινοτομία και τη δημιουργικότητα, ο Janusz έχει ηγηθεί προγραμμάτων ψηφιακού μετασχηματισμού στους τομείς της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών.

Ως επικεφαλής της ερευνητικής κοινότητας της Atos στον τομέα People Experience, διερευνά τις ανθρώπινες εμπειρίες σε συνεργασία με τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η Microsoft, η ServiceNow και κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα παγκοσμίως.

Παντού ΑΙ

Από πρακτικές και απλές συμβουλές μέχρι διεισδυτικές ομιλίες από διεθνείς ομιλητές, το φετινό Συνέδριο βάζει την ΤΝ στο επίκεντρό του.

Ειδικότερα, φέτος, το Συνέδριο θα εστιάσει σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: Στην ΤΝ ως το πανταχού παρόν εργαλείο που επηρεάζει όλες τις πτυχές μιας επιχείρηση, στην η πελατειακή εμπειρία ως ο νέος μοχλός παροχής υπηρεσιών, στην ανάλυση δεδομένων ως βασική πηγή ενέργειας για στρατηγικό πλεονέκτημα και στην ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο με έμβαση στη σημασία της επένδυσης στην πρόληψη για την αποφυγή σοβαρών συνεπειών.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει επίσης μια ενδιαφέρουσα έρευνα που θα αφορά στον Δείκτη CITEA και θα αξιολογεί πόσο έτοιμες είναι οι κυπριακές επιχειρήσεις σε θέματα τεχνολογίας στο τρέχον έτος.

Ποιους ενδιαφέρει

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου στη Διεθνή Κρατική Έκθεση και απευθύνεται σε στελέχη του επιπέδου Γ κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε φορείς λήψης αποφάσεων που επιθυμούν να διερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την προώθηση της ψηφιακής κουλτούρας στους οργανισμούς τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου:

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί: Capacitor Partners, GZG Law, GrantXpert Consulting, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ , SoftOne

Εκθέτες: MS Electronics

Με την Στήριξη: Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter, 1210 media

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό IN Business, OmegaTV, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας