Unlimited 100: η πραγματική απόδειξη της υπόσχεσης της epic για “Great Network. Great Value”

Η αρχή έγινε με το νέο brand που σηματοδότησε μια φιλόδοξη επανεκκίνηση στην αγορά τηλεπικοινωνιών, το οποίο συνόδευε μια τολμηρή υπόσχεση: Great network, Great value.   

Αφού κέρδισε τις εντυπώσεις με την ονομασία και την σχεδόν ακαριαία μεταμόρφωση, η epic έπρεπε να φανεί αντάξια των προσδοκιών που ή ίδια δημιούργησε, προχωρώντας στην ταχύτατη υλοποίηση του business plan της με έμφαση στην ανάπτυξη του δικτύου αλλά και αποδεικνύοντας στην πράξη τη δέσμευσή της για πραγματική οικονομία.
Το πρώτο, το δίκτυο, είναι μια μακροπρόθεσμη προσπάθεια και το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Η βελτίωση θα είναι σταδιακή και μια μικρή νίκη πρέπει να κερδίζεται κάθε μέρα.
Το πεδίο της πραγματικής οικονομίας, όμως χρειαζόταν μια ταχύτατη, εμπορική βόμβα που θα προδέσιδε αξιοπιστία και ενισχυμένα αντανακλαστικά. Και τότε ήρθε το Unlınmıted 100.

Με ένα πλάνο που πρώτη φορά στα χρονικά προσφέρει τόσα πολλά με τόσα λίγα, η epic έσπασε στερεότυπα και έκανε την υπέρβαση στην αγορά.
Το Unlimited 100 προσφέρει απεριόριστα SMS και χρόνο ομιλίας και 100 GB δεδομένων στην τιμή των 49,90 ευρώ! Εκτός από τη συναρπαστική τιμή, οι συνδρομητές μπορούν να επωφεληθούν από την επιδότηση αγοράς νέας συσκευής μέχρι 350 ευρώ, συνδυάζοντας το πλάνο με την απόκτηση κινητού τελευταίας τεχνολογίας. Σήμερα είναι ο μόνος πάροχος που παρέχει ένα τόσο γενναιόδωρο πακέτο. Μέσα από το Unlimited 100, η epic προσφέρει αυτό που ο κόσμος ζητούσε εξαρχής: έλλειψη περιορισμών και πραγματική οικονομία.

Έτσι, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ανταγωνισμός λειτουργεί προς όφελος του καταναλωτή, ο οποίος θέλει να έχει πολλές και συμφέρουσες επιλογές που δεν τον επιβαρύνουν.

Αν το Unlimited 100 είναι μόνο η αρχή, τότε η epic κερδίζει το στοίχημα της αξιοπιστίας. Οι διαβεβαιώσεις που έχουμε είναι ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα που θα ανατρέψουν τις ισορροπίες στην αγορά και θα φέρουν χαμόγελα στα πρόσωπα των καταναλωτών. Όπως λένε οι αγγλοσάξονες, «the sky is the limit» στην αγορά και εμείς οι καταναλωτές περιμένουμε αντίστοιχες… epic-ες εκπλήξεις!

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»