Το γρηγορότερο δίκτυο Internet στην Κύπρο

InBusinessNews  09/01/2019 07:26
Το γρηγορότερο δίκτυο Internet στην Κύπρο

Το γρηγορότερο δίκτυο Internet στην Κύπρο

InBusinessNews  09/01/2019 07:26
Το διαδίκτυο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Οι απλοί καταναλωτές αλλά και οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν σήμερα τις περισσότερες συναλλαγές τους online. Ως εκ τούτου, η ανάγκη για γρήγορο διαδίκτυο στις μέρες μας είναι επιτακτική.

RELATED ARTICLES


 
Η Cablenet βραβευμένη ως το νούμερο ένα, πιο γρήγορο δίκτυο Internet στην Κύπρο, από την Ookla, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα των διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων, προσφέρει τις πιο γρήγορες συνδέσεις και τα πιο ελκυστικά πακέτα.
 
Παρέχοντας μέσες ταχύτητες σταθερού internet περίπου 3 φορές πιο γρήγορες, από τον δεύτερο πάροχο, η Cablenet διασφαλίζει ότι είναι το πιο γρήγορο δίκτυο Internet στην κυπριακή αγορά.
 
Παράλληλα, η Cablenet προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών με συνδυασμένες υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Διαθέτει διάφορα πακέτα πολλαπλών υπηρεσιών όπως single-play (μόνο διαδίκτυο ή μόνο τηλεόραση), double-play (διαδίκτυο και τηλεόραση) και triple-play (διαδίκτυο, τηλεόραση και τηλεφωνία). Το ανεξάρτητο δίκτυο νέας γενιάς της Cablenet επιτρέπει στους συνδρομητές να απολαμβάνουν απρόσκοπτη και αξιόπιστη επικοινωνία, υψηλές ταχύτητες πλοήγησης στο Internet και απεριόριστη ψυχαγωγία.
 
Στόχος της Cablenet είναι με τις «έξυπνες» υποδομές της, την τεχνογνωσία και τις συνεχείς καινοτόμες και τεχνολογικές επενδύσεις της, να παρέχει ακόμα πιο προηγμένες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους συνδρομητές της δημιουργώντας έναν ολοκληρωμένο μωβ κόσμο.
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας