Το γρηγορότερο δίκτυο Internet στην Κύπρο

Το διαδίκτυο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Οι απλοί καταναλωτές αλλά και οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν σήμερα τις περισσότερες συναλλαγές τους online. Ως εκ τούτου, η ανάγκη για γρήγορο διαδίκτυο στις μέρες μας είναι επιτακτική.
 
Η Cablenet βραβευμένη ως το νούμερο ένα, πιο γρήγορο δίκτυο Internet στην Κύπρο, από την Ookla, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα των διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων, προσφέρει τις πιο γρήγορες συνδέσεις και τα πιο ελκυστικά πακέτα.
 
Παρέχοντας μέσες ταχύτητες σταθερού internet περίπου 3 φορές πιο γρήγορες, από τον δεύτερο πάροχο, η Cablenet διασφαλίζει ότι είναι το πιο γρήγορο δίκτυο Internet στην κυπριακή αγορά.
 
Παράλληλα, η Cablenet προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών με συνδυασμένες υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Διαθέτει διάφορα πακέτα πολλαπλών υπηρεσιών όπως single-play (μόνο διαδίκτυο ή μόνο τηλεόραση), double-play (διαδίκτυο και τηλεόραση) και triple-play (διαδίκτυο, τηλεόραση και τηλεφωνία). Το ανεξάρτητο δίκτυο νέας γενιάς της Cablenet επιτρέπει στους συνδρομητές να απολαμβάνουν απρόσκοπτη και αξιόπιστη επικοινωνία, υψηλές ταχύτητες πλοήγησης στο Internet και απεριόριστη ψυχαγωγία.
 
Στόχος της Cablenet είναι με τις «έξυπνες» υποδομές της, την τεχνογνωσία και τις συνεχείς καινοτόμες και τεχνολογικές επενδύσεις της, να παρέχει ακόμα πιο προηγμένες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους συνδρομητές της δημιουργώντας έναν ολοκληρωμένο μωβ κόσμο.
 

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»