PhoenixPro: Ημερίδα αφιερωμένη στην τεχνολογία

H PhoenixPro, εταιρεία παροχής λύσεων υψηλής ασφάλειας δεδομένων και πληροφοριακών συστημάτων και ο στρατηγικός της συνεργάτης Palo Alto Networks πραγματοποίησαν στις 27 Νοεμβρίου 2012 το Ultimate Test Drive για τις πρωτοποριακές και εγνωσμένου κύρους λύσεις Next Generation Firewalls.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν δύο άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις επικεντρωμένες στις ανάγκες των Διευθυντών Πληροφορικής (CIOs) και των Διαχειριστών Συστημάτων Ασφάλειας (Security Administrators) αντίστοιχα.

Για τους Διευθυντές Πληροφορικής παρουσιάστηκε η νέα φιλοσοφία υλοποίησης αρχιτεκτονικής ασφάλειας «Zero Trust» που μπορεί να υλοποιηθεί με τους Next Generation Firewalls της Palo Alto Networks. Επίκεντρο ήταν η προστασία κρίσιμων υποδομών και επιχειρηματικών εφαρμογών την ίδια στιγμή που γίνεται εφικτή η προστασία χρηστών που βρίσκονται εκτός των φυσικών χώρων των γραφείων των οργανισμών (mobile users) ανεξάρτητα με τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

Στο Technical Security Track συμμετείχαν μηχανικοί ασφάλειας από 20 και πλέον οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στους οποίους αναλύθηκαν και επεξηγήθηκαν οι τρόποι προστασίας από άγνωστες απειλές του διαδικτύου «Unknown Malware Protection». Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τους Next Generation Firewalls και να υλοποιήσουν σειρά από σενάρια πολιτικών ασφάλειας για application control on non-standard ports, modern malware protection, intrusion and threat prevention και άλλα.

Δειτε Επισης

Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας