Οι ενέργειες που έκανε σήμερα η Τράπεζα Κύπρου

InBusinessNews  09/04/2020 17:37
Οι ενέργειες που έκανε σήμερα η Τράπεζα Κύπρου

Οι ενέργειες που έκανε σήμερα η Τράπεζα Κύπρου

InBusinessNews  09/04/2020 17:37

Στο πλαίσιο του #SupportCy, η Τράπεζα Κύπρου ανέλαβε να χορηγήσει τη πτήση επαναπατρισμού Κυπρίων ασθενών, ευπαθών ομάδων και εγκλωβισμένων από το Ανόβερο και τη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την πρώτη πτήση, με 96 συμπατριώτες μας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

RELATED ARTICLES

«Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε τον επαναπατρισμό των συμπατριωτών μας με την ουσιαστική συμβολή του #SupportCy. Αυτή την ώρα, προτεραιότητα μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των συμπατριωτών μας», αναφέρει η Τράπεζα.  

 Παράλληλα σήμερα ενεργοποιήθηκε και στο bankofcyprus.com.cy απλοποιημένη νέα απλούστερη διαδικασία για άνοιγμα λογαριασμού. Μαζί με το άνοιγμα του λογαριασμού, προσφέρεται και δωρεάν χρεωστική κάρτα για τις ανάγκες που υφίστανται κάτω από τις σημερινές συνθήκες. Προσφέρεται ταυτόχρονα πρόσβαση στην 1Bank. 

 Σήμερα επίσης 25 χιλιάδες πελάτες της Τράπεζας Κύπρου άνω των 60 ετών έχουν λάβει sms μέσω του οποίου μπορούν απαντώντας να δώσουν εντολή για δωρεάν έκδοση χρεωστικής κάρτας.

« Ήταν μια από τις σημαντικές ανάγκες λόγω περιοριστικών μέτρων. Απλοποιείται η διαδικασία και αποφεύγουμε, τόσο την επίσκεψη στο κατάστημα όσο και τις διαδικτυακές διαδικασίες που ενδέχεται να είναι περίπλοκες για τους συγκεκριμένους πελάτες», αναφέρει η τράπεζα

Σε σχέση με τις αιτήσεις για αναστολή καταβολής δόσεων και τόκων έφθασαν τις 17 χιλιάδες εκ των οποίων 83% αφορούν ιδιώτες και το 17% εταιρείες. Οι εγκρίσεις/υλοποίηση προχωρούν κανονικά. 

Τέλος η Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα μαζί με τον Πολίτη και επίσημα την έναρξη λειτουργίας του polignosi.com το οποίο εμπίπτει στο #SupportCy. Πρόκειται για πολύ αξιόλογη δουλειά, με επίκεντρο την κυπρομάθεια, πολύ επίκαιρη, χρήσιμη και ποιοτική.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας