Cyprus Integrity Forum: Πιστοποίηση στην Ancoria Bank

Στην Ancoria Bank απονεμήθηκε η πιστοποίηση συμμετοχής στο Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας (Business Integrity Forum - BIF) που έχει συσταθεί στην Κύπρο από την οργάνωση Cyprus Integrity Forum (CIF).

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την 18η Νοεμβρίου 2019 στα κεντρικά γραφεία της Ancoria Bank στη Λευκωσία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ancoria Bank, κ. Γιάννης Λοΐζου, παρέλαβε το πιστοποιητικό συμμετοχής από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Cyprus Integrity Forum, κ. Μάριο Σκανδάλη.

Κατά την παραλαβή ο κ. Λοΐζου ανέφερε «Η συμμετοχή της Ancoria Bank Ltd στο Business Integrity Forum – BIF είναι μια τιμητική διάκριση για την Τράπεζα, αφού αναγνωρίζεται η προσπάθεια που καταβάλλεται για την προώθηση της διαφάνειας και της ακεραιότητας μέσα από τις διαδικασίες και την πολιτική της Τράπεζας. Η διαφάνεια, δέσμευση, ειλικρίνεια και ακεραιότητα είναι από τις πιο βασικές αξίες του οργανισμού. Μέσω αυτής της συνεργασίας θέλουμε να στηρίξουμε το έργο του Φόρουμ για την καταπολέμηση της διαφθοράς μέσω των διάφορων προγραμμάτων και διαλέξεων που οργανώνονται για την κατάλληλη ενημέρωση των πολιτών».

Το Φόρουμ Επιχειρηματικής Ακεραιότητας είναι ένα δίκτυο που αποτελείται από εταιρείες και έχει ως στόχο την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του που επιθυμούν να πετύχουν όσο το δυνατό ψηλότερα επίπεδα επιχειρηματικής ακεραιότητας, μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα που προάγουν τη διαφάνεια και υπευθυνότητα. Μέλη του προγράμματος γίνονται εταιρείες οι οποίες έχουν αξιολογηθεί για την εφαρμογή καλών πρακτικών κατά της διαφθοράς. Μέχρι στιγμής, στο Φόρουμ συμμετέχουν οι: PwC, Deloitte, Ernst & Young, KPMG, Grant Thornton, Τράπεζα Κύπρου και το νέο μέλος Ancoria Bank.

To Cyprus Integrity Forum είναι ο μοναδικός οργανισμός στην Κύπρο που κυριαρχεί στον αγώνα κατά της διαφθοράς. Ιδρύθηκε το 2011 και αποστολή του είναι η συνεισφορά στην ενδυνάμωση της κοινωνίας και η βελτίωση της ποιότητας της δημόσιας και ιδιωτικής διακυβέρνησης στην Κύπρο, με την προώθηση της διαφάνειας, της ακεραιότητας και τη λήψη υπευθυνότητας. Μερικές από τις προτεραιότητες του αποτελούν η αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού όσον αφορά τον αντίκτυπο της διαφθοράς και η ενίσχυση και η ενθάρρυνση των πολιτών να συμμετέχουν στην καταπολέμησή της.

Δειτε Επισης

Κεντρική Τράπεζα Κύπρου: Στο 11,42% το επιτόκιο αναφοράς
Και αυτό το Πάσχα η Alpha Bank στέκεται στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
Νάγκελ (ΕΚΤ): Δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει σειρά μειώσεων επιτοκίων