Άππιος: Επιθετικές οι παραδοχές για ακίνητα

INBusinessNews  24/03/2015 19:20
Άππιος: Επιθετικές οι παραδοχές για ακίνητα

Άππιος: Επιθετικές οι παραδοχές για ακίνητα

INBusinessNews  24/03/2015 19:20

Στην πρόβλεψη ότι οι παραδοχές που χρησιμοποιήθηκαν στα "stress tests" των τραπεζών για τις μειώσεις των ακινήτων ήταν πιο «επιθετικές» απ’ ότι τελικά θα είναι προχώρησε ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς Γιώργος Άππιος.

Επίσης αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι τράπεζες αναφορικά με το  μεγάλο ποσοστό μη εξυπηρετούμενων δανείων σε σχέση με τις αξίες των ακινήτων.

Μιλώντας στα πλαίσια του Cyprus – Russia Business & Investment Forum ο Γ. Άππιος παρουσίασε τις εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα, με έμφαση στη βελτίωση των διαδικασιών και του κανονιστικού πλαισίου αναφορικά με τις δανειοδοτήσεις, την εταιρική διακυβέρνηση και την αποφυγή φαινομένων ξεπλύματος παράνομου χρήματος.

Στην εκδήλωση που παρακολούθησαν πολλοί επιχειρηματίες και επαγγελματίες από τις δύο χώρες μίλησε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γ. Λακκοτρύπης, ο Πρέσβης της Ρωσίας στη Λευκωσία κ. Stanislav Osadchiy, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου της Ρωσίας κ. Georgy Petrov, ο Πρόεδρος του Κυπρο – Ρωσικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου κ. Ευγένιος Ευγενίου και ο Πρόεδρος του Ρωσικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου για τη συνεργασία με την Κύπρο κ. Mikhail Kuzovlev.

Η Τράπεζα Πειραιώς ήταν χορηγός του Cyprus – Russia Business & Investment Forum

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας