ImarComms: Digital Marketing Seminars στη CTC

Η ImarComms ολοκλήρωσε πρόσφατα τη διεξαγωγή μιας σειράς από σεμινάρια και πρακτικής εξάσκησης στον τομέα του digital marketing, αναλύοντας το ψηφιακό τοπίο και τις πρακτικές του στην ομάδα μάρκετινγκ του ομίλου της CTC με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση της στα νέα εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και των κοινωνικών δικτύων.

To σεμινάριο διήρκησε τέσσερις μέρες και κάλυψε τις τελευταίες τάσεις της διεθνούς αγοράς και το πως αυτές προσαρμόζονται στα κυπριακά δρώμενα.  Παράλληλα επεξήγησε τις ψηφιακές στρατηγικές που ακολουθούνται και τα κύρια στοιχεία που θα πρέπει να εμπεριέχονται για κάθε μάρκα.  Ανάλυση έγινε και στον τρόπο λειτουργίας των μεγαλύτερων κοινωνικών δικτύων με τις αποδοτικότερες πρακτικές αξιοποίησης τους, τους τρόπους μέτρησης αλλά  και παρακολούθησης τους.  Έμφαση δόθηκε στην πρακτική δημιουργία ψηφιακής στρατηγικής διαφόρων brands και στην υλοποίηση της, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

‘Καθώς το digital marketing γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό κομμάτι στη στρατηγική ανάπτυξης των brands, η συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών σε  όλο το φάσμα της δημιουργίας, επικοινωνίας και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών στα social media αποτελεί επιπρόσθετο πλεονέκτημα στη σκακιέρα του retail marketing και των υπηρεσιών’ δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ImarComms Περικλής Έλληνας, ενώ εξήρε την οργάνωση και την ανταπόκριση των στελεχών της ομάδας μάρκετινγκ της CTC.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor