Συνεργατισμός: Επιταγή €11.230 στο «Βαγόνι Αγάπης»

Ο Συνεργατισμός θα συνεχίσει την προσπάθειά του για να βοηθήσει τον τόπο να πάει μπροστά, δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης.

Η ΣΚΤ παρέδωσε επιταγή €11.230 στο φιλανθρωπικό οργανισμό «Βαγόνι Αγάπης», ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε στο Coop Kids Festival, που διοργανώθηκε στις 5 Οκτωβρίου.

«Ο Συνεργατισμός δυνατός θα συνεχίσει την προσπάθεια του έτσι ώστε ο τόπος και η κοινωνία να πάει μπροστά», ανέφερε ο κ. Χατζηγιάννης σε σύντομη ομιλία στην εκδήλωση, προσθέτοντας ότι αυτή η εκδήλωση είναι μόνο η αρχή.

Λέγοντας ότι έγινε η αρχή, ο Πρόεδρος της ΣΚΤ σημείωσε πως «θα καταστήσουμε ετήσιο το θεσμό Coop Kids Festival, αυτή τη μεγάλη παιδική γιορτή, με στόχο την ενίσχυση του πολύπλευρου έργου φιλανθρωπικών σωματείων που βοηθούν παιδιά και οικογένειες και απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο, προσφέροντας τρόφιμα, ρουχισμό και άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης, καθώς και βοήθεια στην ιατρική περίθαλψη και την εκπαίδευση».

«Όλοι είμαστε μέρος της κοινωνίας και όλοι οφείλουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να δώσουμε πίσω στην κοινωνία», κατέληξε.

Από την πλευρά του, ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη συνεχάρη την Επιτροπεία της ΣΚΤ και ιδιαίτερα τους εθελοντές και υπογράμμισε τη σημασία του εθελοντισμού σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Σημείωσε δε ότι ο εθελοντισμός και η κοινωνία των πολιτών πολλές φορές καλύπτει κενά του κράτους. «Τι πιο καλό αυτές τις ημέρες, που πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, να δίνεται βοήθεια σε άπορες οικογένειες ικανοποιώντας τις βασικές τους ανάγκες», είπε.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor