Το 1ο Ιnternational Βeer Τasting στο Moondog’s

Οι λέξεις «μπύρα» και «δοκιμή» ήταν αρκετές για να προσελκύσουν εκατοντάδες άτομα στο 1ο Ιnternational Βeer Τasting που διοργανώθηκε στην μπυραρία Moondog’s.

Περισσότερα από 1000 άτομα επισκέφθηκαν την μπυραρία για να δοκιμάσουν τις 109 μπύρες που είχαν στηθεί στον κήπο και στον εσωτερικό χώρο του Moondog's, αλλά και το φημισμένο burger του σεφ και τα Γερμανικά λουκάνικα.

Το Moondog’s πλημμύρισε κόσμο και τις τρεις βραδιές του event. Από τις 6:00 το απόγευμα ως και μετά τα μεσάνυχτα οι λάτρεις της μπύρας σχημάτιζαν ουρές για να γεμίσουν ξανά και ξανά το ποτήρι τους αλλά και να δοκιμάσουν νέες γεύσεις που δεν βρίσκουν εύκολα στην Κύπρο.

 

Κατά τη διάρκεια του event ο κόσμος δοκίμαζε και ψήφιζε την αγαπημένη του μπύρα, την οποία θα σερβίρεται στο μαγαζί ως μπύρα του μηνά.
Νικήτρια ήταν η μπύρα Fucking Hell, ακολούθησε η Prime Amber και τρίτη η μπύρα Keo, η οποία αν και ήδη προσφέρεται στο Moondogs έχει φανατικούς οπαδούς.
Ο κόσμος δοκίμασε μπύρες όπως οι Chimay Blue, Karmeliet, Kwak, Duvel, Delirium Red, Guden Carolus, Ginger Joe, HB, Minetime Chocolate και πολλές άλλες.

Ο ιδιοκτήτης Μάριος ανέφερε ότι το 2ο International Βeer Τasting θα διοργανωθεί τον επόμενο χρόνο με ακόμα περισσότερες μπύρες!

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor