Pilakoutas: Παρουσίαση BMW 2 Αctive Tourer

Mε θέα τη νέα Μαρίνα Λεμεσού, η Char. Pilakoutas Ltd, παρουσίασε τη νέα πρόταση της BMW στην κατηγορία των πολυμορφικών αυτοκινήτων. Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο  Γερμανός Πρέσβης Nikolai von Schoepff, ο Regional Manager της BMW κύριος Christoph Svoboda και άλλοι προσκεκλημένοι και αντιπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν η εντελώς νέα ΒΜW Σειρά 2  Active Tourer που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση της στο Κυπριακό κοινό. "Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer συνδυάζει αρμονία, πρακτικότητα και λειτουργικότητα, ταυτόχρονα με τη μοναδική οδηγική απόλαυση που προσφέρει η BMW", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

H BMW Σειρά 2 Active Tourer φέρνει μαζί της μία νέα φιλοσοφία μετακίνησης. Διαθέτει καινοτόμο τεχνολογία, σπορ οδική συμπεριφορά και με έμφαση στην πρακτικότητα, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του οδηγού που ακολουθεί ένα σύγχρονο και ‘πολυμορφικό’ τρόπο ζωής. Το νέο μοντέλο προσφέρεται σε μία μεγάλη ποικιλία εκδόσεων με διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού και νέους κινητήρες που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό οδηγό.

Παράλληλα στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν η εντελώς Νέα BMW Χ4, η εντελώς νέα BMW Χ5, και η Νέα BMW Χ3. Επίσης δυναμική παρουσία στην εκδήλωση είχαν η ολοκληρωμένη σειρά της BMW από Coupe αυτοκίνητα. Η Νέα Σειρά 2 Coupe, η Σειρά 4  Coupe και Gran Coupe αλλά και η Σειρά 4 Convertible που καμάρωναν περήφανα στο  χώρο. Η έκπληξη της βραδιάς προς όλους τις προσκεκλημένους και ειδικά για τους λάτρεις του αυτοκίνητου ήταν η αιφνιδιαστική εμφάνιση των δυο μοναδικών supercars της BMW, M4 και i8 τα οποία παρουσιάστηκαν ειδικά για την εκδήλωση για να κλέψουν τις εντυπώσεις των προσκεκλημένων.
Στην εκδήλωση, ο κύριος Χαραλαμπος Πηλακούτας, CEO της  Char. Pilakoutas Ltd αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του, στις πολλές προκλήσεις και τη μάχη που δίνει η επιχειρηματική κοινότητα αυτήν τη περίοδο, με στόχο την επιστροφή της ανάπτυξης στην κυπριακή οικονομία. «Στον Όμιλο Πηλακούτα», δήλωσε, «πιστεύουμε στο δυναμισμό και στην ανθεκτικότητα της κυπριακής κοινωνίας απέναντι σε σημαντικές προκλήσεις. Οι εταιρίες του Ομίλου έχουν δείξει στην πράξη το πως αντιλαμβάνονται τις έννοιες της προσαρμογής και της ευελιξίας. Με νέες υπηρεσίες για τους πελάτες μας και νέα προϊόντα επιβεβαιώνουμε το δυναμισμό της επιχειρηματικής μας προοπτικής. Σε εποχές προκλήσεων επιβεβαιώνουμε καθημερινά τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στην αγορά αυτοκινήτου στην Κύπρο. Δύναμή μας είναι πάντα τα προϊόντα μας, οι άνθρωποί μας και η εμπιστοσύνη των πελατών μας».


 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor