Property Gallery: Φόρουμ για ξένες επενδύσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στη Λεμεσό, διήμερο φόρουμ το οποίο διοργάνωσε η Εταιρεία Property Gallery Developers & Constructors Ltd με θέμα τις ξένες επενδύσεις στην Κύπρο.
Κατά τη διάρκεια του φόρουμ παρευρέθηκαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, τοπικοί παράγοντες, ο επιχειρηματικός κόσμος της Κύπρου και πιθανοί ξένοι επενδυτές.
 

Στην τελετή ολοκλήρωσης της εκδήλωσης έγιναν τοποθετήσεις από το Δικηγορικό Γραφείο Nicos Chr. Anastasiades & Partners, την Deloitte και την Ελληνική Τράπεζα και μεταξύ άλλων, αναπτύχθηκαν θέματα όπως οι ξένες επενδύσεις στην Κύπρο, οι δυνατότητες και προοπτικές επενδύσεων σε διάφορους τομείς, το νομικό και φορολογικό σύστημα και οι τρόποι ενθάρρυνσης των ξένων επενδύσεων στην Κύπρο. Ιδιαίτερα αναφορά έγινε και σε επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων, στον τομέα όπου δραστηριοποιείται με επιτυχία η εταιρεία Property Gallery Developers & Constructors Ltd.
H εταιρεία Property Gallery Developers & Constructors Ltd ιδρύθηκε το 2002 και σε σύντομο χρονικό διάστημα δημιούργησε εξαιρετική φήμη στον τομέα των ακινήτων, λόγω της ποιότητας και του εύρους των έργων που έχει αναπτύξει και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της. Μεταξύ άλλων, έχει κερδίσει εικοσιτέσσερα διεθνή βραβεία οικιστικών αναπτύξεων σε πέντε χρόνια.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor