Προσφορά στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής από τα καταστήματα SOEASY

Δελτίο Τύπου  01/07/2020 08:38
Προσφορά στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής από τα καταστήματα SOEASY

Προσφορά στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής από τα καταστήματα SOEASY

Δελτίο Τύπου  01/07/2020 08:38
Τα καταστήματα SOEASY στηρίζουν διαχρονικά με τον δικό τους τρόπο το σημαντικό και πολύτιμο έργο που προσφέρει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής στον τόπο μας. Έτσι και φέτος, με την βοήθεια του κόσμου και των καταστημάτων μας, καταφέραμε να μαζέψουμε και να παραδώσουμε το ποσό των €6.000 για ενίσχυση του πολύτιμου αυτού έργου.

Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής είναι εγγεγραμμένος Φιλανθρωπικός Οργανισμός ο οποίος έχει πρωτοπορήσει στην Κύπρο με κύρια αποστολή να προσφέρει δωρεάν στον Κυπριακό πληθυσμό υψηλής ποιότητας ανιχνευτικά προγράμματα για ασθένειες που προσβάλλουν το παιδί και ιδιαίτερα το νεογέννητο. Το Κέντρο προσφέρει με επιτυχία για πολλά χρόνια τώρα το Πρόγραμμα Προληπτικό Ελέγχου Νεογνών που στόχο έχει την έγκαιρη διάγνωση ανωμαλιών του μεταβολισμού στα νεογέννητα. Το Κέντρο επίσης προσφέρει συνεχή έλεγχο της εξέλιξης της νόσου και της θεραπευτικής αγωγής, ενώ τα παιδιά παρακολουθούνται συστηματικά για τη σωματική και ψυχοκινητική τους ανάπτυξη από ειδική ψυχολόγο. Τα προγράμματα του κέντρου προσφέρονται εντελώς δωρεάν, και αφορούν τον Προληπτικό Έλεγχο Νεογνών, τον Προγεννητικό Έλεγχο και το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής.

Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής σας ευχαριστούμε για τον δύσκολο αγώνα και για το πολύτιμο αυτό έργο που προσφέρετε στον τόπο μας και σε όλους εμάς. Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε με τον δικό μας τρόπο.

Η παράδοση της επιταγής έγινε από τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ της So Easy Stores Κυριάκο Χατζηαθανασίου προς την Διευθύντρια του Κέντρου κα Πατρούλα Χατζήπαπα. 

#Πάρκαρες #Ψώνισες #Πρόσφερες

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας