Eurofast: 40 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο

Την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019, η Eurofast γιόρτασε τα τεσσαρακοστά της γενέθλια στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, στη Λευκωσία της Κύπρου, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση με περισσότερους από 300 καλεσμένους.

Η συγκλονιστική χορευτική ομάδα αργεντίνικου τανγκό «Tango Legends», που ήρθε στην Κύπρο αποκλειστικά για τη Eurofast και την εκδήλωση μας, έκλεψε την παράσταση και χάρισε στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά.

Ο Xριστόδουλος Δαμιανού, Πρόεδρος της Eurofast Ltd, κατά τη διάρκεια του συγκινητικού του λόγου, ανέφερε:

«Όταν ο ιδρυτής μας και πατέρας μου εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τη δημόσια υπηρεσία το 1978 λόγω της σημαντικά μειωμένης όρασης του, αποφάσισε να ιδρύσει αυτήν την εταιρεία στο πατάρι του showroom της Phivos Motors. Εκείνη ήταν μια δύσκολη περίοδος για την οικογένεια Δαμιανού. Από την πρώτη ημέρα, εγώ σαν ο μεγαλύτερος γιος ήμουν στο πλευρό του. Πηγαίνοντας σε συναντήσεις λόγω των προβλημάτων όρασης του στηριζόταν πάνω μου για να τον καθοδηγώ. Θυμάμαι ένα απόγευμα.. καθώς φεύγαμε για το σπίτι και είχε πλέον σουρουπώσει, δεν έβλεπε να οδηγήσει κι έτσι κάθισα εγώ στο τιμόνι μαζί του και έγινα τα μάτια του στο τελευταίο χιλιόμετρο... 

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μεγαλώσει πολύ στην Eurofast αυτά τα τελευταία 20 χρόνια, από τότε δηλαδή που άρχισε η ανάπτυξη στο εξωτερικό. Έχουμε μάθει πολλά. Έχουμε κάνει λάθη σε όλη αυτήν την διαδρομή και έχουμε μάθει απ’ αυτά. Έχουμε περάσει περιόδους δύσκολες, αλλά και ευχάριστες. Μας προκαλεί μεγάλη χαρά να βλέπουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας να ευοδώνονται. Να βλέπουμε πόσο οι άνθρωποί μας έχουν, και οι ίδιοι προσωπικά, προοδεύσει, έχουν γίνει ειδικοί στον τομέα τους και πλέον μπορούν να εργαστούν και να προσφέρουν σε πολυεθνικές σε ολόκληρη την υφήλιο. 

Είναι ακριβώς για τον λόγο αυτό που είμαστε περήφανοι στη Eurofast, για τους ανθρώπους μας. Πολυτάλαντοι, πολυπράγμονες και μαθημένοι σε πολυπολιτισμικές κουλτούρες. Η δημιουργικότητα, η ικανότητα και η γνώση αφθονεί σε όλα τα 22  μας γραφεία, σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Από την Κύπρο και την Ελλάδα μέχρι την Αίγυπτο και το Ιράν. Αυτό το δίκτυο γραφείων, ανέγγιχτο από εξαγορές ή συγχωνεύσεις, το έχουν χτίσει οι άνθρωποι μας από το μηδέν. Δημιουργήσαμε κάθε γραφείο, εμείς, ένα προς ένα,  με πολύ μεράκι, κόπο και αφοσίωση. 

Το 1978, ο πατέρας μου,  Κωστάκης Δαμιανού (ο οποίος απεβίωσε το 2018)  δεν μπορούσε φυσικά να διανοηθεί τη μετάλλαξη της τότε "Δαμιανού & Σία" σε μια πολυεθνική με δραστηριότητες σε 22 χώρες. Η Σοβιετική Ένωση, η Τσέχοσλοβακία αλλά και η Γιουγκοσλαβία ήταν ακόμη ολόκληρα κράτη, η Ρουμανία και Βουλγαρία ήταν κλειστές αγορές, χώρες οι οποίες, σήμερα, αποτελούν μεγάλες πηγές πελατών για την Eurofast.»

Κάνοντας ειδική μνεία στο εργατικό δυναμικό της Eurofast, 3 υπάλληλοι βραβεύτηκαν για τα πάνω από 20 χρόνια προσφοράς,  αφοσίωσής και υπηρεσιών τους στην εταιρεία.

Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς εορτασμών που θα λάβουν χώρα σε όλα τα 22 γραφεία της Eurofast στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor