Τα καταστήματα Celio τιμούν την γιορτή του πατέρα με 4 επώνυμους μπαμπάδες και τα παιδιά τους

Δελτίο Τύπου  07/06/2019 12:06
Τα καταστήματα Celio τιμούν την γιορτή του πατέρα με 4 επώνυμους μπαμπάδες και τα παιδιά τους

Τα καταστήματα Celio τιμούν την γιορτή του πατέρα με 4 επώνυμους μπαμπάδες και τα παιδιά τους

Δελτίο Τύπου  07/06/2019 12:06
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του πατέρα που είναι την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019, η ηγετική Γαλλική μάρκα Celio, προχώρησε σε συνεργασία με 4 ταλαντούχους, επώνυμους Κύπριους και τα παιδιά τους, τιμώντας με ένα γλυκό και όμορφο τρόπο όλους τους αγαπημένους «μπαμπάδες» του κόσμου. 

RELATED ARTICLES


Η συνεργασία έγινε ως μέρος της καλοκαιρινής καμπάνιας της μάρκας CELIO, όπου οι νεαροί μπαμπάδες, φωτογραφήθηκαν μαζί με τα παιδιά τους σε μια πολύ ξεχωριστή και γλυκιά ατμόσφαιρα και μιλώντας με πολύ συγκινητικά λόγια για τη σχέση τους μεταξύ τους. 

Οι γνωστοί μπαμπάδες, που έλαβαν μέρος στην καμπάνια είναι ο ηθοποιός Μιχάλης Σοφοκλέους, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Αντρέας Πατσαλίδης, ο μουσικός Τεύκρος Νεοκλέους και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Classic Physique Γιώργος Μαχαλλεκίδης, που με τις δηλώσεις τους έδωσαν σημαντικά μηνύματα αγάπης και σεβασμού, όχι μόνο για τα παιδιά τους αλλά και για τους μεγαλύτερους. Ήταν ντυμένοι με καλοκαιρινά ρούχα CELIO, προτείνοντας σύνολα που αποτελούνταν από ανδρικές βερμούδες, φανέλες, παπούτσια και πουκάμισα. Τα παιδιά ήταν ντυμένα με σύνολα Marks & Spencer. Απολαύστε τους μαζί στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Happy Father’s Day λοιπόν, από τα καταστήματα CELIO. 
 
celiompampades2


Η μάρκα Celio τριάντα χρόνια μετά την ίδρυσή της το 1985, έχει καταστεί το κορυφαίο όνομα στην ανδρική ένδυση, τόσο στην Ευρώπη όσο και διεθνώς. 
 
celiompampades3


Με πάνω από 1,100 καταστήματα σε περισσότερες από 50 χώρες, η μάρκα με τον αστερίσκο γνωρίζει πάντα πώς να καινοτομεί για να ξεχωρίζει, ενώ ικανοποιεί περήφανα το γούστο και τις απαιτήσεις των πελατών της, σε κάθε χώρα. 
 
celiompampades4


Βρείτε τα καταστήματα CELIO: 
Λευκωσία: The Mall of Cyprus – 1ος Όροφος, Nicosia Mall – Ισόγειο, Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 270 Λακατάμια, Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 33Α Λατσιά. 
Λεμεσός: My Mall – Ισόγειο, 
Πάφος: Kings Avenue Mall – Ισόγειο.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας