Όμιλος MSJ: 75 χρόνια στην υπηρεσία της Υγείας

Δελτίο Τύπου   14/05/2019 15:00
Όμιλος MSJ: 75 χρόνια στην υπηρεσία της Υγείας

Όμιλος MSJ: 75 χρόνια στην υπηρεσία της Υγείας

Δελτίο Τύπου   14/05/2019 15:00
Με την αρχή του να σηματοδοτείται τον Μάιο του 1944, όταν ο Μιχαλάκης Σ. Ιακωβίδης ίδρυσε το δικό του Φαρμακείο, ο Όμιλος MSJ γιορτάζει φέτος 75 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στον τομέα της Υγείας, χαράσσοντας παράλληλα το μέλλον, με επίκεντρο ό,τι πιο πολύτιμο: τη Ζωή. 
 
cake

 
geniko
 
tritigenia

Τη σημαντική επέτειο των 75χρόνων από την αφετηρία του Ομίλου MSJ, γιόρτασαν η διεύθυνση και τα στελέχη όλων των εταιρειών του Ομίλου, σε gala dinner που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Radisson Blu, το βράδυ της Παρασκευή 10 Μαΐου.
 
sotosiacovides


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κύριος Σώτος Ιακωβίδης, μίλησε για την ιστορία του Ομίλου, την εξέλιξή του μέσα από τα χρόνια, αλλά και τη σημαντική συνεισφορά των εταιρειών που τον αποτελούν, στον τομέα της Υγείας σε Κύπρο και Ελλάδα. Παράλληλα, με αφορμή τη συμπλήρωση των 75χρονων και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου, η οποία περιλαμβάνει την στήριξη σημαντικών οργανισμών που προσφέρουν στον Κλάδο Υγείας στην Κύπρο, ο κύριος Σώτος Ιακωβίδης, ανακοίνωσε την απόφαση της Διοίκησης, να προβεί σε δωρεά ύψους €5.000 προς το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.
 
MIchalis Jacovides

Η ίδρυση του Φαρμακείου Μιχαλάκης Σ. Ιακωβίδης, η μετεξέλιξή του σε αλυσίδα φαρμακείων, αλλά και η εισαγωγή έτοιμων φαρμάκων έδωσαν το έναυσμα στους τέσσερεις υιούς του: Σώτο, Σάββα, Αλέξανδρο και Αριστοκλή Ιακωβίδη να αναπτύξουν και να εξελίξουν τον Όμιλο MSJ.
 
fedrachristina
 
ronaalexandros

Σήμερα ο Όμιλος αποτελεί ένα ηγετικό παίχτη του φαρμακευτικού επιχειρείν. Αποτελείται από επτά εταιρείες, με τοπικές και διεθνείς διακρίσεις και απασχολεί πέραν των 400 ατόμων σε Κύπρο και Ελλάδα. Σημαντικό στοιχείο στην εξέλιξη του Ομίλου ήταν και η επέκτασή του στην Ελλάδα το 1982 με την ίδρυση της εταιρείας Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς ΑΕ και το 1997 της εταιρείας Γένεσις Φάρμα ΑΕ από τα τέσσερα αδέλφια και τον Κώστα Ευριπίδη, εταιρεία η οποία αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη του Ομίλου.
 
savvasomada
 
marilenaathanasios


Με αφορμή την επέτειο των 75 χρόνων, ο Όμιλος MSJ εισέρχεται σε μια νέα εποχή, με ανανεωμένη εικόνα, επανασχεδιασμένο λογότυπο και νέα ιστοσελίδα, δημιουργώντας μια ενιαία και ευρέως αναγνωρίσιμη εταιρική εικόνα του Ομίλου και των εταιρειών του. Εκπροσωπώντας την 3η γενιά της οικογένειας Ιακωβίδη η κυρία Χρύση Ιακωβίδου, μίλησε για τη νέα εποχή του Ομίλου MSJ και τη νέα εταιρική ταυτότητα η οποία διατηρεί τις βασικές αρχές και αξίες, ενώ είναι συνυφασμένη με τη στρατηγική πορεία και εξέλιξη του Ομίλου.
 
iatrikoiepiskeptes

Ο Όμιλος MSJ, με 75 χρόνια ιστορίας στον τομέα της Υγείας προχωρεί με αισιοδοξία προς το μέλλον και προσβλέπει σε νέες επιτυχίες, υγιή ανάπτυξη και συνεχή προσφορά στον τομέα της Υγείας.
 
farmakeftikesepiske

 
styliani


 
chrysi


 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας