Εορτασμοί για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας 2019

Δελτίο Τύπου  24/04/2019 15:13
Εορτασμοί για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας 2019

Εορτασμοί για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας 2019

Δελτίο Τύπου  24/04/2019 15:13

Από 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη με θέμα «Η δημοκρατία κι εγώ - #DemocracyAndMe». Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποσκοπεί στον εορτασμό και την προώθηση δραστηριοτήτων για τη νεολαία μέσω εκδηλώσεων που διοργανώνονται σε όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus+. 

RELATED ARTICLES


Εκτός από τις δραστηριότητες που διοργανώνονται σε εθνικό επίπεδο, η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας θα φέρει σε επαφή νέους συμμετέχοντες σε έργα, οργανώσεις νεολαίας και φορείς χάραξης πολιτικής στα πλαίσια εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.
 
Η Ευρώπη καλεί τούς νέους και νέες:
-    Να γιορτάσουν όλα όσα πέτυχε η νεολαία με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
-    Να εμπνευστούν από άλλους νέους και νέες έτσι ώστε να επωφεληθούν από όλα όσα 
           προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα από τα χρηματοδοτικά της προγράμματα, όπως το 
            Erasmus+.
-    Να εκφράσουν την άποψη τους για την Ευρώπη και όλα όσα τους αφορούν. 
-    Να αποφασίσουν για το μέλλον τους σαν  Ευρωπαίοι αλλά και για το μέλλον της ίδιας της    
            Ευρώπης.
 
 
Τα πιο πάνω μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε με το να επισκεφτούν τις Βρυξέλες το διήμερο 29-30 Απριλίου 2019 και να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις και τους εορτασμούς που θα πραγματοποιούνται εκεί, είτε διοργανώνοντας μαζί με άλλους νέους και νέες τις δικές τους δραστηριότητες στην Κύπρο, ή βρίσκοντας δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζονται από άλλους και να συμμετέχουν σ’ αυτές. 
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το youthweek.eu για να μάθουν περισσότερα για τις εκδηλώσεις που γίνονται σε όλες τις χώρες και οδηγίες για να διοργανώσουν τη δική τους εκδήλωση στην πόλη τους. Επίσης μπορούν να μάθουν λεπτομέρειες σχετικά με διαγωνισμούς για το πως θα μπορέσουν να βρεθούν δωρεάν στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας στις Βρυξέλες!
 
Συντονιστής της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας στην Κύπρο είναι ο Οργανισμός Νεολαίας, μέσω του προγράμματος Erasmus+: Νεολαία.
 
Η Δημοκρατία είναι Φωνές. Η Δημοκρατία σε χρειάζεται! 
 
#youthweek #democracyandme 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας