K2R Milestones: H ιστορία μιας μάρκας

1925
Ιδρύεται στη Βιέννη η εταιρεία που θα έφερνε στα σπίτια των καταναλωτών το προϊόν K2r. 

1954
Το όνομα K2r γεννιέται από μια ενδιαφέρουσα ιστορία, στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο Ιταλός εφευρέτης Carlo Vanoni, φανατικός της ορειβασίας. Το συγκεκριμένο διάστημα, μια ομάδα Ιταλών και Ελβετών ορειβατών προσπαθεί να ανέβει το όρος Κ2, που βρίσκεται στην οροσειρά των Ιμαλαίων. Ξεκινώντας κι αυτός το εγχείρημά του να βρει την καλύτερη φόρμουλα αφαίρεσης λεκέδων, βαφτίζει τις προσπάθειές του ως εξής: Κ2a, K2b, K2c κτλ. Όταν φτάνει στο Κ2r βλέπει ότι το προϊόν του βρίσκεται στην καλύτερη μορφή που θα μπορούσε να υπάρξει. Έτσι προκύπτει η ονομασία K2r.   

1958
Λανσάρεται για πρώτη φορά το K2r Stain Remover Spray.    

1993 
Γεννιέται το Colour Catcher. Η τεχνολογία των χρωμοπαγίδων, των φύλλων που απορροφούν τα χρώματα που ξεβάφουν σε κάθε πλύση εφευρίσκεται στην Ιρλανδία. 
 

 

2016
H GPM-Henkel ξεκινάει τη διανομή της σειράς προϊόντων K2r Colour Catcher στην Κύπρο. Το προϊόν  έχει ως στόχο ν’ αναβαθμίζει τη διαδικασία πλύσης και μαζί την ποιότητα των ρούχων μετά την μπουγάδα. 

2018
Είναι η χρονιά κατά την οποία λανσάρεται στην αγορά η χρωμοπαγίδα Colour Catcher XXL, η οποία είναι κατά 50% μεγαλύτερη από την κανονική και ειδικά σχεδιασμένη για πλυντήρια χωρητικότητας άνω των 6kg.

2019 
Σήμερα οι χρωμοπαγίδες K2r βρίσκονται ανάμεσα στα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Κύπρο, στην κατηγορία των πρόσθετων πλύσης σε μορφή φύλλων. 
 

 

Facts and figures 
Η GPM - Henkel, λειτουργεί ως θυγατρική της Henkel KGaA στην Κύπρο, με έδρα  τη Λευκωσία, από τον Νοέμβριο του 2004. Δραστηριοποιείται στους εμπορικούς τομείς των απορρυπαντικών και των οικιακών καθαριστικών, όπως επίσης και στον κλάδο των καταναλωτικών καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας. 

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου