powered by

Τα είπε με Πιττοκοπίτη και υπηρεσιακούς του ΕΟΑ το ΕΒΕ Πάφου-Τα θέματα στην ατζέντα της συνάντησης

Αντιπροσωπεία του ΕΒΕ Πάφου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Πάφου Χαράλαμπο Πιττοκοπίτη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΒΕΠ, θέματα συζήτησης ήταν η οργάνωση και στελέχωση του ΕΟΑ Πάφου με εξειδικευμένο προσωπικό κυρίως τεχνικούς, οι διαδικασίες έκδοσης πολεοδομικών και οικοδομικών αδειών, η άρση των παρανομιών σε όλη την Επαρχία Πάφου και ο ευπρεπισμός σε ευαίσθητες περιοχές, το υδατικό πρόβλημα και γενικά η εύρυθμη λειτουργία και η οικονομική βιωσιμότητα του Οργανισμού προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρεται, η συζήτηση ήταν παραγωγική κατατέθηκαν εισηγήσεις και προστάσεις για τρόπους επίλυσης των προβλημάτων και των δυσκολιών που υπάρχουν.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Γεώργιος Μάης σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Πάφου Πιττοκοπίτη, έχει ήδη εγγράψει τα θέματα στο ΚΕΒΕ για συζήτηση και λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων.

Τα προβλήματα κυρίως αφορούν την αποχώρηση του Διευθυντή Αδειοδότησης και το κενό που έχει δημιουργηθεί, την υποστελέχωση του οργανισμού, την έλλειψη γραφειακών χώρων, όπως και η οικονομική βιωσιμότητα.

Στόχος ο ΕΟΑ Πάφου, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την οικονομική ανάπτυξη της Επαρχίας μας, να επιλύσει τα προβλήματα του το συντομότερο δυνατό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Εννέα κορυφαίες εταιρείες με έδρα την Κύπρο που υιοθέτησαν εργαλεία AI
Familychef: Πλάνα...διατροφής και μια εταιρεία που έχει ως στόχο οι πελάτες της να μάθουν να τρώνε σωστά
Stoiximan και Απόλλων Λεμεσού στο πλευρό της τρίτης ηλικίας με ουσιαστική στήριξη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο
Προχωρά στη δημιουργία δικτύου εγκαταστάσεων διαχείρισης δημοτικών αποβλήτων το Τμήμα Περιβάλλοντος
Επενδύει στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο ο ΣΕΛΚ-Εκδήλωση με επίκεντρο την δεντροφύτευση και την βιωσιμότητα
Πώς ενδυναμώνει τη θέση της Ελληνικής στον ασφαλιστικό τομέα η απόκτηση της CNP-Αύξηση μεριδίων αγοράς και εσόδων
Πασχαλινό μήνυμα από τον Φιλόκυπρο Ρουσουνίδη...Η διαβεβαίωση που δίνει προς τα μέλη του ΚΕΒΕ(video)
Οι δηλώσεις των χορηγών του 15ου Nicosia Economic Congress (vid)
Μαρία Μαρκίδου Γεωργιάδου: Το Cyprus Seeds ανάμεσα στα κορυφαία εκκολαπτήρια startups στην Ευρώπη
Το Cyprus Forum-Cities επιστρέφει για τρίτη χρονιά στη Λεμεσό