Cisco Experience: Η ΤΝ ενισχύει την κυβερνοασφάλεια

H φετινή εκδήλωση “Cisco Experience Power an Inclusive Future by Unlocking the Value of Digitization”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου στις 08:30 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Πολιτιστικό Κέντρο) στη Λευκωσία, θα εμβαθύνει στην ασφάλεια των δεδομένων και των συστημάτων, έναν κρίσιμο παράγοντα για την προστασία από κυβερνοεπιθέσεις και απώλεια δεδομένων.

Η ανάγκη για ασφάλεια με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ) είναι πλέον αναγκαία για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Η αρχιτεκτονική ασφάλειας αποτελεί καίριο μέρος της στρατηγικής ασφαλείας μιας επιχείρησης. Με τη χρήση της ΤΝ και της μηχανικής μάθησης, οι εταιρείες μπορούν, συγκεκριμένα, να ενισχύσουν τα συστήματά τους για να ανιχνεύουν και να αντιμετωπίζουν απειλές ακόμη και σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, η μετάβαση σε ένα υβριδικό και multicloud περιβάλλον είναι αναπόφευκτη για πολλές επιχειρήσεις. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δημιουργεί νέες προκλήσεις για την ασφάλεια, καθώς τα δεδομένα διασχίζουν διάφορα περιβάλλοντα.

Η ανάπτυξη μιας σφαιρικής στρατηγικής ασφαλείας είναι μέρος μιας μεγάλης συζήτησης που θα αναλυθεί σε βάθος στην ενότητα «AI-Enhanced Security» του επερχόμενου «Cisco Experience».

Την εμπειρογνωμοσύνη τους θα μοιραστούν με το κοινό δύο γυναίκες με πλούσια γνώση στο αντικείμενο. Ο λόγος για τη Ντίνα Συντίλα, Cybersecurity Sales Specialist Leader, Cisco Greece, Cyprus, Malta και Εύη Κεχάγια, Cybersecurity Technical Solutions Architect.

Η Ντίνα Συντίλα θα συζητήσει για το όραμα της Cisco, σε μια παρουσίαση με θέμα «Cisco Vision and Strategy for Security Architecture», ενώ στη συνέχεια η Εύη Κεχάγια θα συζητήσει το εξής: «Leading the Way to a Secure Hybrid and Multicloud World with Cisco»

Δικτύωση και πρόσβαση σε πολύτιμη γνώση

H Cisco, επιβεβαιώνει και φέτος το επιδραστικό της αποτύπωμα στο επιχειρηματικό και τεχνολογικό οικοσύστημα με την ετήσια εκδήλωσή της, “Cisco Experience” και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την IMH.

Tα μηνύματα της εκδήλωσης είναι πολλαπλά, συνδυάζοντας το βέλτιστο τεχνολογικό περιεχόμενο, με τις ανάγκες και απαιτήσεις ενός συμπεριληπτικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, παρέχοντας παράλληλα σπουδαίες ευκαιρίες δικτύωσης και μια πλατφόρμα υψηλής τεχνογνωσίας.

Κορυφαίοι επαγγελματίες και εκπρόσωποι από τον δημόσιο τον ιδιωτικό τομέα, θα ενισχύσουν με την παρουσία τους και τις τοποθετήσεις τους, την προώθηση της καινοτομίας και μέσα από μια ουσιαστική ανταλλαγή γνώσης θα προσδιορίσουν επί της ουσίας τη δυναμική της ψηφιακής μετάβασης και τις βιώσιμες καινοτομικές λύσεις που τη συνθέτουν.

Εξειδικευμένα στελέχη της Cisco από την Ελλάδα και άλλες χώρες θα μοιραστούν την εμπειρία και τις ιδέες τους, καταγράφοντας τις προκλήσεις και τα ζητήματα του επιχειρηματικού οικοσυστήματος σε έναν εποικοδομητικό διάλογο που θα αναδείξει τις τάσεις μιας εξαιρετικά δυναμικής εποχής.

H συμμετοχή σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πάνελ με ομιλίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στο δημόσιο τομέα, το Cisco Spaces και την ενεργοποίηση πρόσβασης στο Cloud με ασφαλιστική δικλείδα τη Cisco. Επιπλέον θα γνωρίσετε το όραμα και της στρατηγική της Cisco για την αρχιτεκτονική ασφάλειας καθώς και την απλοποίηση των λειτουργιών και της παρακολούθησης του κέντρου δεδομένων με το Nexus Das.

Ποιους ενδιαφέρει

Το «CISCO Experience» απευθύνεται σε επιχειρηματίες, Διευθύνοντες Συμβούλους, CIOs, Διευθυντές Πληροφορικής, Διευθυντές Μάρκετινγκ, στον τομέα των ΤΠΕ και σε διεθνείς εταιρείες που εδρεύουν στην Κύπρο.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτές: Cisco Hellas, IMH

Logicom Distribution Πλατινένιοι Xορηγοί Logicom Solutions

Χρυσοί Χορηγοί: Eximprod , Hellenic Technical Enterprises, Simplex

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN, Gold Magazine, In Business News, Reporter

Δειτε Επισης

ΤΕΠΑΚ: Δωρεάν εκπαίδευση για όσους φροντίζουν άτομα με alzheimer και άλλα είδη άνοιας
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
SoftOne Technologies Α.Ε.: Οι τρεις εταιρείες που προχωρούν σε απόκτηση κοινού ελέγχου επί της εταιρείας
Έναρξη β’ κύκλου υποβολής αιτήσεων για μεταπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Στιγμές χαρές και συγκίνησης χάρισε σε χιλιάδες φιλάθλους ο τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola
Τι προμηνύει το μέλλον της λογιστικής από τη σκοπιά γνωστών CEO
Κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Γιαντάο για το τερματικό στο Βασιλικό-Νέα «πυρά» από CPP
ΕΒΕ Λευκωσίας: Νέος γραμματέας-διευθυντής ο Ανδρέας Α. Αντωνιάδης
Η Purpose Communications ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου της Purpose Academy
Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference