Η Purpose Communications ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου της Purpose Academy

Η Purpose Communications, ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου του προγράμματος της Purpose Academy. Μετά την επιτυχία του περσινού πρώτου κύκλου εκπαίδευσης, η Purpose Academy, συνεχίζει την αποστολή της με στόχο την ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της Purpose Communications, μαζί με άλλους επαγγελματίες στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και της Επικοινωνίας, θα προσφέρουν και φέτος τις γνώσεις και την εμπειρία τους αφιλοκερδώς, προς όφελος φιλανθρωπικών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Με βάση τα επιτεύγματα του 1ου κύκλου εκπαίδευσης, τρεις νέοι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο δεύτερο πρόγραμμα της Purpose Academy, το οποίο θα έχει διάρκεια έξι μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι ΜΚΟ που επιθυμούν να ενισχύσουν τη στρατηγική τους επικοινωνία καλούνται να υποβάλουν αίτηση για μία από τις τρεις θέσεις στο φετινό πρόγραμμα, συμπληρώνοντας το έντυπο αίτησης στην ιστοσελίδα της Purpose Communications.

Οι φορείς που θα συμμετάσχουν στην Purpose Academy, θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις ικανότητες των υπαλλήλων και εθελοντών τους, στους τομείς των δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, δίνοντάς τους τα εφόδια για προγραμματισμό και υλοποίηση πλάνου επικοινωνίας για τον οργανισμό τους.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Purpose Academy, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μια σειρά από workshops που θα καλύψουν θέματα όπως Δημόσιες Σχέσεις, Συγγραφή Κειμένων/storytelling, Ανάπτυξη Σχέσεων με ΜΜΕ, Ψηφιακή Επικοινωνία, καμπάνιες Advocacy/Fundraising, Καταγραφή και Μέτρηση αποδοτικότητας εκστρατειών, Διοργάνωση εκδηλώσεων κλπ.

Θα πραγματοποιηθούν επιπλέον ατομικές συναντήσεις ανάμεσα στους φορείς και την ομάδα της Purpose Communications. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στην ελληνική γλώσσα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Purpose Communications, Δημήτρης Ιωαννίδης, σχολίασε την έναρξη του δεύτερου κύκλου εκπαίδευσης: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη Purpose Academy, ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην ενίσχυση των επικοινωνιακών δυνατοτήτων των ΜΚΟ.

Η πρωτοβουλία αυτή, ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας για την προώθηση μιας πιο συνδεδεμένης, ενημερωμένης και ενδυναμωμένης κοινωνίας των πολιτών και υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για μια στοχευμένη επικοινωνία.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στις ΜΚΟ την τεχνογνωσία που χρειάζονται για να μοιραστούν αποτελεσματικά το μήνυμά τους και να εμπλακούν με τις κοινότητές τους.

Συμμετέχοντας στην Purpose Academy, οι ΜΚΟ θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, ενισχύοντας το αποτύπωμά τους και την πιο αποτελεσματική προώθηση της θετικής αλλαγής».

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα είναι ανοικτές μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024. Μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων, η Purpose Communications θα καλέσει τους τρεις επιλεγμένους οργανισμούς να συμμετάσχουν στον 2ο κύκλο της Purpose Academy, που θα ξεκινήσει τον προσεχή Ιούνιο.

Δειτε Επισης

Daniele Quercia: O κορυφαίος ειδικός της Nokia Bell Labs στο CITEA Digital Cyprus 2024
Στο GOLD Ιουνίου: Η ανάπτυξη της Λεμεσού σε ένα δυναμικό τεχνολογικό και επιχειρηματικό κέντρο
Διάκριση Πανεπιστημίου Frederick στα Times Higher Education Impact Rankings
Σχέδιο χορηγιών για σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης
Αντίστροφη μέτρηση για το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Invest Cyprus: Ενδυναμώνει διεθνείς συνεργασίες μέσω του The Marketing and Partnerships Academy
Ο πρώτος φοιτητής που στέλνει ο ΣΔΕΚ στα Cannes Lions
Η TheSoul Publishing αναδεικνύει τις κυπριακές εταιρείες στο παγκόσμιο-Δημιουργεί startup επικοινωνίας
SupportCY και Husqvarna ένωσαν δυνάμεις-Μια πολυεπίπεδη συνεργασία
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Κύπρου